Thursday, July 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Új klip tavaszra Vörös Renátótól és a VR Zenekartól

Közel két év telt el a VR zenekar legutóbbi lemeze óta, de Renátó és a fiúk azóta sem tétlenkedtek: készült az új album, külföldi meghívásoknak is eleget tettek, de hazai pályán is felléptek több helyen.
Vörös Renátó első szólólemeze 2017-ben jelent meg, tavaszköszöntőként pedig elkészült az új lemez előfutára, amelyhez a klip sokkal rockosabb hangzás- és látványvilágot kapott, mint az előző kislemez, ehhez mérten elég zúzósra sikeredett. A videóban feltűnik Virág András, világ- és Europa bajnoki érmes karatés, aki legprofibb technikáit mutatja be, de végigkövethetjük 12 élő koncert hangulatát is.
Nézz bele az új klipbe itt.

Természetesen az új dalokat élőben is megismerheti a közönség, legközelebb április 13-án, a Robot Klubban találkozhatunk a VR Zenekarral.
https://www.facebook.com/events/409224199843495/
Vörös Renátó nevét talán nem kell bemutatni azoknak, akik jártasak a cinematográfia világában, hiszen évek óta adja a nevét és tehetségét zenei videókhoz, ismeretterjesztő és természetfilmekhez és egyéb, filmes projektekhez alkotóként, rendezőként, művészeti vezetőként. Dolgozott többek között a Republic-kal is, legutóbbi közös munkájuk már aranylemez. Néhány éve szólóénekesként is megismerhette a közönség.
VR zenekar
Ének, bass: Vörös Renátó
Ének, gitár: Győri Levente
Vokál, dob: Józsa Balázs
https://www.facebook.com/vrzenekar/
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.