Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

Új kiadót talált a Korn, jön az új lemez

A nu-metal egyik legismertebb zenekara a RoadRunner kiadóhoz szerződött, ami azt jelenti, hogy nyáron megjelenhet kilencedik stúdiólemeze. A formáció az első két albumhoz hasonló attitűdöt ígér a rajongóknak.
A Korn legutóbbi albumait az EMI szárnyai alá tartozó Virginnél jelentette meg, de a lejáró lemezszerződést a felek nem hosszabbították meg. Az új, sorrendben kilencedik stúdióalbum úgy készült el, hogy nem lehetett tudni, melyik lemezcéggel sikerül szerződést kötni a kiadásáról. A megállapodás most megköttetett, a metálban igen erős RoadRunner jelenteti meg az albumot. A korong  producere Ross Robinson, aki annak idején főszerepet játszott az együttes felfuttatásában, lévén az első két anyagot az ő vezetésével vette fel a zenekar még a 90-es évek közepén.
A Korn III – Remember Who You Are című lemez júniusban kerül piacra, a hármas szám arra utal a címben, hogy ez lesz a harmadik “igazán jó” albuma a formációnak.
“Azért lett ez a cím, mert úgy éreztük, hogy most sikerült visszatalálnunk ahhoz az attitűdhöz, ami az első két lemezünket jellemezte. A RoadRunnernél nem is találhattunk volna jobb kiadót, ez az egyetlen lemezcég, amely igazán érti a rockzenét, és az utolsó, amely teljes szabadságot ad zenekarainak” – áll az 1994-es debütálása óta világszerte 30 millió eladott albumnál járó Korn közleményében.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.