Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Új dallal tér vissza Karányi

KARANYI_PR_2012-HI-RES_mailq-1-600x399Idén decemberben, négy év után Karányi Dani új dallal jön elő. A dal exkluzivitása, hogy Dani ezúttal Fehér Balázs (Carbonfools) énekessel együtt készítette a “Hello (I Gotta Run)” című felvételt.
A 2013 január első hetén megjelenő felvétel, a “Hello” kampánya még idén decemberben elindul, aminek keretein belül egy, a dal megszületését bemutató, 30 perces dokumentumfilmet láthatnak a rajongók hetekre bontott epizódokban “Hello inspiráció – Egy dal születése” címmel Karanyi facebook oldalán. A filmben a kreatív folyamatokba, a zeneszerzésbe, stúdiózásba és a zeneipari munkálatokba nyerhetünk betekintést és megszólal több zenész, dj, rádiós, tévés, filmes barát.
 
Karanyi zenéire jellemző, hogy karakteres énekesekkel dolgozik mindig, nem kifejezetten széles körben ismert előadókkal. Kivételesen az új dalt egy ismert énekes barátjával készítette, de mindketten úgy érezték, hogy az az énekes  személye másodlagos dalcímben, így a dal előadójának is ezt a furcsa módját választották.
A dokumentumflim december 17-én indul és három héten át lesz látható a neten. A teljes dal bemutatójára viszont még ezt követően  is várnunk kell, ami január 7-én jelenik meg Karanyi Facebook oldalán, majd ezt követően a rádiókban. Addig is Karányi folyamatosan tesz közzé kisebb részleteket az új dalból Soundcloud csatornáján. A dal videóklipje februárban, a remixek pedig márciusban érkeznek.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.