Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Új dallal hódít a 4S Street

A zenészek holtszezonjában sem ültek tétlenül a srácok, ugyanis év végén egy újabb produkcióval jelentkeztek, ami több ízben is eltért a megszokottól. Látványos videoklip, szokatlan hangszerelés és váratlan siker övezi a dalt, megjelenése óta.

A 2019-es év egy nagyon termékeny időszak volt számunkra. Sikerült megjelentetnünk a legelső nagylemezünket, videoklipek készültek a dalokra és ezeket annak rendje-módja szerint a koncertjeinken népszerűsítettük. A Fellegvár album hangzásából kilépve próbáltunk kicsit új vizekre evezni a ,,Ha éreznéd“ című dalunkkal, ami többé kevésbé sikerült is. Merész vállalkozásnak tűnt a váltás de ezekre mindig szükség van ahhoz, hogy érdekesek tudjunk maradni a közönségünknek és újat tudjunk mutatni addigi önmagunkhoz képest.

Természetesen továbbra sem áll meg a gépezet, új célok vannak kitűzve erre az évre.

2020-tól, csakúgy mint a tavalyi évtől azt várjuk el, hogy felül tudjuk múlni önmagunkat. Mindezt hangzásban, megjelenésben és az egyre növekvő közönséggel szeretnénk elérni. Tavaszra egy kislemezzel készülünk, jelenleg az új dalokon dolgozunk és a közeljövőben minden bizonnyal a stúdiómunkálatokat is elkezdjük. A naptárunk is szépen alakul, igyekszünk ebben az évben is minél több helyre eljutni és mindent megtenni annak érdekében, hogy egyre szélesebb körben eljuthassunk a közönséghez.

 

Ha éreznéd videoklip:


Facebook:

https://www.facebook.com/negyesstreet/

 

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.