Wednesday, July 17, 2024
spot_img

Latest Posts

Üdvözlet Szigetvárról címmel megjelent a 71PA zenekar első nagylemeze

6502A lemez a Szigetvári életérzés nagyvilág felé történő közvetítésére vállalkozik, amely a 2016-os Zrínyi Emlékév kapcsán különösen aktuálissá teszi a zenei albumot. Az egységes kortárs műként értelmezhető lemezen a populáris rockzene és az alternatív zenei stílus keveredik a különleges szövegvilággal.
Kritika
A visszajelzések és kritikák pozitívan szólnak a mű egészét átható koncepcióról, kiemelve, hogy „a hallgatót már első lejátszáskor megfoghatja a dallamvilág és az érthető szöveg egysége. A letisztult gondolatiság és tartalmi mondanivaló az újrahallgatás igényét ébreszti fel, majd többszöri végighallgatást követően megnyílnak a mű valódi mélységei. Hamisítatlan populáris rockzene, ami nem nélkülözi műfaji gyökereit. Vigyázat ez nem az a zene, amit csak úgy át lehet pörgetni. Különösen jól áll neki a hangerő!” Személyes kedvencem a „Karmester” (Aradi Virág)
Hallgatók
A kritikus véleményével egybevág a lemezt végighallgatók közösségi portálokon megfogalmazott véleménye: Gyermekorvosi ajánlással Dr. Papp Gábor gyermekorvos: Sokadszor hallgatom végig, vezetés közben és nyugalomban is, nagyon-nagyon erős mind szövegileg, mind zeneileg. Gratulálok!”
Elérhetőség
A WMMD terjesztésében minden fontos online felületen elérhető az Üdvözlet Szigetvárról lemez, ami ez mellett fizikai formátumban CD-n is megjelent. A zenekar 2016 február 13-án lemezbemutató koncertet tart Szigetváron, a koncert után dedikálással egybekötött közönségtalálkozóra várják az érdeklődőket

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.