Saturday, October 1, 2022
spot_img

Latest Posts

Turbo a Gödörben

A rakkenroll mindenkié. Ha nem tartasz a kozmikus energiák elszabadulásától, dobd be magad a Gödörbe, és hagyd, hogy elragadjon a hév. A láncreakciót a honi kör egyik legizgalmasabb bandája generálja.
A Turbo még 2005-ben alakult, majd meg is torpant. Na nem azért, mintha az egykori FreshFabrik, Warpigs, Rémember, vagy épp The Carbonfools tagokból gründolt banda nem tudott volna mit kezdeni magával, egyszerűen csak így alakultak a dolgok. Aztán a 2007-es, öt felvételt tartalmazó Boarman Sessions EP, de még inkább a tavaly év elején megjelent debüt után ötödik sebességbe kapcsoltak. Olyannyira ráfeszültek a kérdésre, hogy nemsokára kinn az új katartikus hangzó is, amelynek számaiból nyilván kapunk ízelítőt az Erzsébet téri komplexumban is.
 
És, hogy mire is számíthat, aki benevez egy Turbo koncertre? Elsősorban rockra, progresszív elemekkel, nagy pszichedelikus átlényegülésekkel, máskor meg pont-egyszerű zúzásokkal, és kettő-négyes menetelésekkel. Valami olyasmi történik itt, mintha az AC/DC és a Mars Volta (és nagyon néha a Tool) közös hajnali jammelésbe fogott volna egy átszívott éjszaka után. A Turbo lezúz, ugyanakkor headbangre és elmélyülésre is késztet egyszerre.
 
est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.