Friday, September 22, 2023
spot_img

Latest Posts

Tudósok koncert ÚJ felállásban

Tudósok 2012A Cafe Budapest Fesztivál, a Lengyel Intézet és az Akvárium Klub bemutatja: Tudósok koncert & drMáriás könyvbemutató, Havizaj_PL – Dwa Bratanki Fesztivál

Akvárium Klub

2012.október 05.

jegyár: 1000 Ft

 

Az egynapos mini fesztiválon a legmegdöbbentőbb irodalomtól a legszokatlanabb jazz-ig, a szédületes pop-punktól a zaj-swing-ig sok-sok ritkán látott és hallott produkcióval találkozhatunk.

Az est programja:

20:00 – Dóra Attila w/ Michal Dymny (Pl) & Zaklina Piechanowska (Pl)
21:00 – ParaNoiZ w/ Slawek Janicki (H/Pl)

22.00 – Najmányi László (ex SPIONS) bemutatja drMáriás: A balkáni tahó című új regényét

23:00 – Tudósok koncert – új felállásban, meglepetés vendégekkel

24.00 – HATI (Pl)

Tudósok

A Tudósok az egyetlen olyan vérbeli magyar underground zenekar, amely ma is ugyanolyan sokkoló, mint sok-sok évvel ezelőtt. Úgy borítják rád az asztalt, hogy azonnal ráadást kérsz. Egyesek Basszál című örömódájukról, mások kiváló dubstep-jazz-be oltott indie-punkjukról, megint mások forradalmár szövegeikről ismerik őket, amivel Dávid Ibolyát kiűzték a politikából.

 A bandában megtalálod a Brains alapító ritmusszekcióját Endrei Dávid basszusgitáros és Jeli Gergely dobos személyében, míg a billentyűknél a Péterfy Bori & The Love Band vezetőjét, a kiváló Amorf Ördög Tövisházi Ambrust. Mellettük énekel, fúj, ordít, megdöbbent és feloldoz drMáriás, az őstudós.

A zenekar ebben a felállásban és új számaival ezúttal mutatkozik be a nagyközönségnek. Kegyetlenül beindító őrületükre vidáman fogsz ugrálni, s magad is meglepődsz majd, milyen hangosan lehet térdet csapkodva nevetni és önfeledten üvöltözni.

www.facebook.com/tudosok

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.