Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

Tudatbázis néven jelenteti meg tematikus kiadványait a CLS Kiadó

CoverTudatbázis néven indított új lemezmárkát a tudatos életvitelhez kapcsolódó tematikus megjelenései számára a CLS Kiadó, amely a széria első CD-jeként Szívhez szól címmel készített válogatáslemezt; ezen a Compact Disco eurovíziós dalfesztiválos száma, a Sound of Our Hearts is szerepel.

    “A Tudatbázis kiadó alapja a tudatbazis.hu című honlap, amely a tudatosság adatbázisaként határozza meg magát” – közölte a több ismert előadó, köztük Laár András, a Compact Disco, az Ocho Macho és a Fábián Juli & Zoohacker lemezeit kiadó CLS Kiadó az MTI-vel.
Mint írták, a tudatbazis.hu egyrészt kapcsolat azok számára, akik ráuntak a materialista világszemléletre és az ezt közvetítő médiára, ehelyett tudatos életvitelre törekednek és keresik a hozzájuk hasonló irányultságú embereket, másrészt folyamatosan bővülő adatbázis minden olyan információval, amely a tudatos életmód – például az egészségtudatos táplálkozás, a környezettudatos gazdálkodás, a megújuló energiák – tematikájába tartozik.
A Tudatbázis lemezmárka alatt megjelenő zenei anyagokkal is erre a témára próbálják felhívni a figyelmet ismert művészek, zenekarok segítségével. Az első CD-n, a Tudatbázis vol.1 – Szívhez szól című válogatáslemezen a kiadó saját repertoárja és népszerű zenekarok mellett néhány kevéssé ismert együttes felvétele is szerepel.
Az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselő Compact Disco versenydala, a Sound of Our Hearts ezen a lemezen jelent meg először bolti forgalomban, szerepel a CD-n a Zagar és az Underground Divas Wings of Love című dala, az Ocho Macho Jó nekem, a Fábián Juli & Zoohacker Like A Child, a Tankcsapda Új nap vár, az Anima Sound System Revolution, az Intim Torna Illegál Ébressz fel vagy a Balkan Fanatik Ha te tudnád című dala.
Szintén hallható CD-n Laár András és Zoohacker együttműködésének eredménye, a Tilinkó című dal, valamint az Ocho Macho és Kowalsky közös műve, a Képzeld el másképp, a friss tehetségek közül pedig Amatild és Henna. A válogatás instrumentális felvétellel indul és azzal is zárul.
A közlemény szerint a Tudatbázis kiadó a jövőben további válogatás- és művészlemezeket jelentet meg, köztük például Laár András Tündértantra vol.2 című albumát, emellett tervezik a tudatosság témakörébe vágó könyvek, e-könyvek, filmek kiadását, gyártását és forgalmazását, valamint koncertek, előadássorozatok szervezését.

MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.