Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Tóth Gabi pótolja Tóth Verát

Tóth Vera pótolhatatlan az Egy bohém rapszódiája című koncert-show-ban. Váratlan betegsége miatt a közreműködő kollégák mindent megtesznek, hogy a július 29-i margitszigeti előadásban pótolják az énekesnőt. Dalai egy részét testvére, Tóth Gabi veszi át.
Újra látható az Egy bohém rapszódiája című dramatikus koncert-show a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, július 29-én este fél kilenctől lehet megnézni. A nagyszabású produkcióban magyarul szólalnak meg a Queen-slágerek Miklós Tibor fordításában. Az ismert dalok nemcsak Freddie Mercury karizmatikus személyiségét idézik meg, hanem összefüggő láncot alkotva, a zenész életébe is bepillantást nyújtanak. A legendás rock-zenészt és az életében szerepet játszó személyeket Serbán Attila, Szomor György, Varga Miklós, Zentai András, Puskás Péter illetve Nagy Anikó, Miklós Eponin és Tóth Gabi keltik életre.
A kétrészes, 2 órás koncert-show-t látványos panorámavetítés teszi színesebbé, valamint nagy létszámú zenekar és tánckar kíséri. Az idei koncert-show különlegessége, hogy kiemelt záróeseménye annak a háromnapos fesztiválnak, amely a Queen Varázslat Budapest címet kapta az együttes 25 évvel ezelőtti budapesti fellépésnek emlékére.
Az előadást követően afterpartin vehetnek részt a rajongók a Queen Unplugged Zenekarral, az idén 100 éves Víztorony körüli kerengőben.
kultura.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.