Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

TÓTH GABI – ELÉG VOLT!

Öt év várakozás után végre elkészült a felfokozott érdeklődéssel várt második Tóth Gabi nagylemez!
Az “Elég volt!” című vadonatúj korongon többféle stílusú dal hallható: romantikus, lázadó, csajos és vagány. A CD-n megtalálhatóak olyan, már jól ismert slágerek is, mint a “Valami Amerika még” főcímdala, melyet Gabi Csipával (Hooligans) együtt énekelt, de természetesen az Anti Fitness Tomival készült duett sem maradhatott ki a repertoárból (“Mi a szívemen, a számon“).
A fentieken kívül természetesen számos új dal is hallható a lemezen, melynek zenei producere Szabó Zévolt, a szövegek pedig Molnár Tomi, az Anti Fitness Club frontemberének munkáját dicsérik. Az albumon található egy olyan szerzemény is, melyet Gabi és szerelme, Roli közösen készítettek. Roli nagy segítségére volt Gabinak a lemez elkészítésében, hiszen szinte az összes dalt ő dobolta fel.
A korong címadó dalához már leforgatták a videoklipet, amely rövid időn belül a VIVA Charton első helyét is megszerezte, sőt a Class FM-en a legtöbbet játszott magyar felvétel jelenleg, ráadásul a média részéről is rendkívül pozitív visszajelzéseket kapott.
BRAVO OTTO-díjas énekesnő új klipjében – miközben kaméleonként változtatja külsejét – egyszerre mutatja meg angyali és démoni arcát, sőt a dinamikus dalban több énje is csatát vív egymással. Az énekesnő a következőket nyilatkozta az új kislemez kapcsán: “Úgy érzem, hogy az új dalom, amely egy párkapcsolat útvesztőiről is szól, más értelmet is kaphat, bemutathatja azt a kettősséget, mely minden ember sajátja, ahogy harcol egymással a jó és rossz énje”.
Tóth Gabi vadonatúj albuma szeptember 10-én kerül a boltok polcaira.
Nézd meg az “Elég volt” című klipet az alábbi videoképre vagy ide kattintva!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.