Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Tízéves a VIVA Comet

Nem múlhat el június VIVA Comet díjátadó gála nélkül, idén ráadásul 10. alkalommal adják át a zöld narancssárga gömböket a legjobb zenei teljesítményekért. A jubileumi gálára meglepetésekkel készülnek a szervezők.
Óriási a készülődés a VIVA háza táján. Idén júniusban jubilál a Comet. Tizedik alkalommal kerül sor az ország legnagyobb zenei díjkiosztójára, ahol kiderül, kik voltak az elmúlt év legjobbjai a zenei szakmában. 
Sok zenészt a híres gömb tett igazán ismertté, mások már nagyon régen szeretnének nyerni egyet. Ákos, a Groovehouse, Gáspár Laci többszörös Comet nyertesek, Rúzsa Magdi viszont még sosem kapott gömböt. A tavalyi év legnagyobb sztárja, Éder Krisztián, azaz SP volt, aki egyszerre két jelölést is győzelemmé váltott: ő lett 2009 Legjobb férfi és Legjobb új előadója. SP nagyon várja az idei gálát is:
“A 2009-es VIVA Comet gála életem egyik legmeghatározóbb élménye volt. Fantasztikus érzés volt megnyerni a díjakat, és hihetetlenül boldog lennék, ha idén is jelölnének. Nagyon várom a júniust, sok meglepetéssel készülünk a díjátadóra” – mondta az énekes. 
A tinik körében óriási rajongótáborral rendelkező SP mellett természetesen a zenei szakma minden fontos képviselője eljön majd, hiszen a különleges zenei produkciókon túl a VIVA Comet minden esetben az év egyik legnagyobb sztárparádéja is.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.