Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Tizennyolc év után jelentkezik új dallal az Abba

A legendás svéd együttes csaknem két évtizedes hallgatás után előkotort egy még nem hallott szerzeményt, amely a The Visitors című 1981-es album újrakiadásával együtt jelenik meg.

Az 1981-ben felvett, Twinkling Star To A Passing Angelcímű dallal bővül a rövidesen újra megjelenő The Visitorsalbum, ami majd április 23-án kerül a boltokba. Hasonló jó hírt utoljára 1994-ben kaptak az Abba-rajongók, amikor a Thank You For The Music dobozos díszkiadásával addig nem ismert anyagok kerültek elő.

De nem kell megijedni, a több éves híresztelések ellenére Benny Andersson és Björn Ulvaeus továbbra is rendíthetetlennek tűnnek az újraalakulással kapcsolatban. “Szeretnénk, ha az emberek úgy emlékeznének ránk, mint amilyenek voltunk. Fiatalon, tele energiával és ambícióval” – mondta Ulvaeus 2008-ban. Tavalyelőtt azonban nem reagáltak nyilvánosan társuk, Agnetha Fältskog javaslatára, miszerint találkozzanak, beszélgessenek a régi szép időkről és esetleg nyomjanak egy haknit is együtt. A The Visitors csomag egy cd-t (bónusz trackekkel) és egy dvd-t fog tartalmazni (vágatlan videókkal).

quart.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.