Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Timo Maas – az idei Félsziget utolsó electro-meglepetése

TimoMaasA világ egyik legismertebb DJ-je, Timo Maas zenéjére bulizhatnak a félszigetezők augusztus 24-én a Freedom Music Arénában – jelentették be a Félsziget szervezői pár nappal azt követően, hogy közölték: Sister Bliss is fellép a fesztiválon.

A nyugat-németországi születésű Timo Maas korán kezdte: 17 évesen megvásárolta első turntable-jét, és 1982-ben már haverje partiján mixelt. A kilencvenes évek elején a rave-szcéna aktív tagjává vált, de az igazi sikerre még egy évtizedet kellett várnia: a To Get Down, majd a Placebo-énekes Brian Molko vendégszereplésével készült First Day a műfaj legnagyobb nevei közé emelte a nehezen beskatulyázható Timo Maast. A folyamatosan megújuló DJ-t pénteken, augusztus 24-én lép fel a Freedom Music Arénában.

Akiknek nem elég a nagyszínpad csütörtöki programja, ahol a Dire Straits legnagyobb slágereit játszó The Straits, a Republic, a Zdob si Zdub és a marosvásárhelyi Defender zenekar lép fel, vagy a Kiss Terasz, ahol éjféltől Sister Bliss Faithless DJ-szettel várja őket, azok a Dé La Funk és Tóth Kati, vagy az egyik legtehetségesebb román előadó, Byron koncertjén.

A Félszigeten az öt zenei helyszín (Main Stage, Kiss Terasz, Freedom Music Aréna, Ciuc Live Music Stage és Booha Academy) mellett a MIÉRT PUB is élőzenével vár minden este: fiatal zenekarok játszanak egyedi hangvételben jazz, blues, funk és rock feldolgozásokat a nagyszínpad programzárása után. Csütörtökön a Funkorporation, pénteken a Dé La Funk és Tóth Kati, szombaton a Koszika & The Hotshots, vasárnap pedig a DNS zenél, a koncerteket pedig hajnalig tartó buli követi.

A Félsziget fesztivál teljes programja a rendezvény honlapján (www.felsziget.ro) érhető el.

A Félsziget Fesztivál augusztus 23-26. között zajló tizedik kiadásának fellépői között szerepel a Dire Straits volt tagjai által alapított és a zenekar nagy slágereit játszó The Straits, Magyarország legnépszerűbb előadója, Ákos, Tinie Tempah, a Children of Bodom, ATB, Sister Bliss (Fatihless DJ Set), Netsky, a Dirtyphonics, a New Model Army, a Babylon Circus, a Rotfront és a N.O.H.A. is. A rendezvény támogatói a Ciuc, a Borsec, az Orange, a Pepsi, a MOL és a Rock FM.

A rendezvénnyel kapcsolatos friss információk megtalálhatóak a www.felsziget.ro oldalon illetve a Félsziget hivatalos Facebook-oldalán (http://www.facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial).

A Félszigetre 150 lejes áron lehet négynapos bérletet, és 60 lejes áron napijegyet vásárolni. A jegyeket az Eventim jegyterjesztő hálózatában, a www.eventim.ro oldalon, illetve a fesztivál honlapján feltüntetett alternatív jegyterjesztő helyeken lehet beszerezni.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.