Tuesday, June 25, 2024
spot_img

Latest Posts

Tibi bácsi London után a Zöld Pardonban dobálja a labdákat

devenyi_tiborNéhány napja még az olimpia előestéjén egy londoni klubban tartott retrobulit Dévényi Tibi bácsi, pénteken pedig már a Zöld Pardonban pakolja a lemezeket. Az este folyamán jó néhány pöttyös labdát repít a táncolóknak, köztük egy olyat, amelyen a Coco Jamboo előadója, a Mr. President aláírása virít. Mi több, a lemezlovas (majdnem) minden kívánságot teljesít is a ZP segítségével.

 

– Még sosem léptem fel a Zöld Pardonban, épp ezért nagyon várom a péntek estét. Kétórás retrobulit tartok, a 70-es, 80-as évek slágereire szórakozhat a közönség. Lesz BoneyM, Queen, Modern Talking, csupa dallamos zene. Ezeket a régi számokat a fiatalok is nagyon szeretik, mert jól lehet rájuk táncolni – mondta a DJ.

Tibi bácsi nosztalgia diszkót tartott Londonban is, ahol magyar sportolók és szurkolók koptatták a parkettát a zenéjére. Az olimpia nyitónapján egy olyan klubban lépett fel, ahol a kinti magyarok napról napra követhetik az ötkarikás játékokat. A lemezlovas London után először a ZP-ben játszik, és ahogy mindig, most is fáradhatatlanul dobálja majd a pöttyös labdákat.

– Ahol a leghangosabban tapsolnak, oda dobok egy dedikált labdát. A Zöld Pardonban egy Fenyő Miki és egy Mr. President által aláírt labdát hajítok majd a tömegbe, illetve Dévényi Tibi bácsisat is – ígérte a Három Kívánság egykori házigazdája, aki ráadásul még műanyag, Unicummal töltött labdákat is kioszt a csápolók között.

A Zöld Pardon szervezői azonban tettek még egy csavart az est koncepciójába: azt ígérik rajongóknak, hogy legtitkosabb kívánságaikat intézik el aznap Tibi bácsi segítségével. A szórakozóhely Facebook oldalán már folyik a szavazás, a legtöbb voksot kapó kívánságok pedig azok számára teljesülnek, akiknek sikerül péntek este megkaparintania a legendás DJ lasztijait.

Az estére a belépő 200 forintba kerül.

További információ:

www.facebook.com/questions/10151967651495006/

www.zp.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.