Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Thunder Rock Club: ska-punkok Argentínából!

argies06Az Argies nevű argentin ska-punk zenekar csap egy hatalmas bulit pénteken a Kossuth utcai rockbarlangban. Hey-ho, let’s go!

Aki szereti a klasszikus punkzenét, illetve a skát is, annak mindenképpen a Thunder Rock Clubban van a helye pénteken, július 6-án este, ugyanis az argentin Argies zenekar idei európai turnéja során útba ejti városkánkat is.

Kicsit olyan ez a csapat, mintha a legendás Clash zenekart hallanánk-látnánk, annyi különbséggel, hogy dalaik spanyol nyelven vannak. Akárcsak a nagy angol előd, az Argies zenéje is szívesen merít a reggae-ből és a skából, tehát aki táncolni akar, az nagyon megteheti a Thunder Rock Club küzdőterén.

A Rosarióból származó, de már évek óta Buenos Aires-ben élő punkcsapat rengeteget koncertezik klubokban és fesztiválokon egyaránt, igazi világjáró együttes. 1996-ban adták ki az első lemezüket, amit azóta még további kilenc követett, de a koncerteken játszanak feldolgozásokat is a nagy elődöktől.

Többször is játszottak a német Die Toten Hosennel, turnéztak is együtt, de együtt koncerteztek olyan punklegendákkal, mint a Toy Dollsés a The Exploited. Sok fellépésük volt Magyarországon is: a négytagú csapat jelenleg európai turnén (a turné neve is beszédes: Don’t Cry For Me… Tour 2012) van, hozzánk Szerbiából érkeznek, 5-én Temesváron is játszanak.

A belépés 21 óráig ingyenes, utána 10 lejbe kerül, a koncertet a zenekar műsorához műfajilag közelálló punkrock-buli követi!

uh.ro

http://uh.ro/lyukasora/rendezvenyek/10257-thunder-rock-club-ska-punkok-argentinabol

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.