Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

The Voice – Magyarország Hangja meghallgatás Erdélyben

Két erdélyi előválogatót is tart júniusban Erdélyben az ősszel a TV2-n induló The Voice – Magyarország hangja tehetségkutató. A The Voice alig több mint két éve indult hódító útjára Hollandiából, és máris forradalmasította a zenés műsorokat, szerte a világon. Eddig több mint 40 ország tűzte programjára – köztük az Egyesült Államok, Anglia, Írország, Brazília, Spanyolország, Németország, Ausztrália, India, Izrael, Argentína, Törökország, Vietnám…  és nem kisebb nevek vállalták a Mester szerepét, mint Christina Aguilera, Tom Jones, Cee Lo Green, Will.I.Am (The Black Eyed Peas), vagy Adam Levine (Maroon 5).

Hogy miben más, mint az eddigi zenés énekversenyek? A Voice-ban nem zsűritagok, hanem olyan közismert könnyűzenei előadók ülnek, akiket méltán nevezhetünk Mesternek. Olyan énekesek kerülhetnek be a showba, akik nemcsak gondolják, hanem tudják is magukról, hogy arany van a torkukban. A Voice a legjobbak között keresi a legjobbakat! A még kezdő, de kitűnő adottságokkal rendelkező énekesek mellett itt olyanoknak is helye van, akik már bizonyítottak a zenei életben, de eddig nem akartak tévés tehetségkutatóba jelentkezni.

“Nagyon fontosnak tartjuk, hogy Erdélyben is személyesen találkozzunk az énekesekkel, ezért hamarosan szeretnénk ellátogatni Hozzátok, és megtalálni Erdély legjobb hangjait. Ha úgy érzed, sikerrel indulhatsz ebben az énekversenyben, nem kell hogy megtedd a hosszú és fárasztó utat Budapestre, mi foguk elmenni Hozzád. Szeretettel és bizalommal várunk Kolozsváron és Csíkszeredában, előtte pedig kérjük regisztrálj ezen az email címen: [email protected]” – üzeni a The Voice stábja.

Az erdélyi meghallgatások helyszínei:

– június 22. 12.00 – Kolozsvár, Tranzit ház (Malom/ Baritiu u 16)

– június 23. 12.00 – Csíkszereda, Csíki Játékszín, (Kamaraterem)

A meghallgatások nem nyilvánosak! A meghallgatáson egy dalt kell előadni, a zenei kíséretet mp3 vagy audio formátumban várják a szervezők. A tehetségkutató verseny jelentkezési feltételeimegtalálhatóak a The Voice magyarországi honlapján, a www.thevoice.hu címen.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.