Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

The Stagger Rats | Fuzzy Fuzzy (A Kislemez)

2011. augusztus 6-án megjelent az Egyesült Királyságban már nagy népszerűségnek örvendő zenekar, a Stagger Rats első kislemeze – Fuzzy Fuzzy -, a Scorpio Leirure elnevezésű nagylemezről. Az Owen Morris producer segédletével létrejött album 14 számból áll – várhatóan 2011 őszén jelenik meg. Három kislemez és videóklip augusztus és szeptember folyamán fog megjelenni.
A Stagger Rats szülővárosa Edinburgh, azonban a közelmúltban a budapesti székhelyű WP Ents szerződtette a zenekart, így lett Owen Morris bevonva az albumkészítésbe. Morris aki korábban az első három Oasis-lemez mellett olyan nemzetközi együttesek albumain dolgozott, mint például a Verve, a View, Ash vagy a Kaiser Chiefs.
A banda friss, mégis időtlen zenéje elragadóan tükrözi a zenekar eredeti, konvencióktól mentes egyéniségét. Daniel, Callum, Jack, Craig és Kai gyermekkoruktól fogva együtt lélegzi és éli át a zenét. A hangzásuk szoros, harmonikus és jól felépített, átgondolt mondanivalóval. A színpadon a Stagger Rats utánozhatatlan.
A Stagger Rats két hónapon át Budapesten rögzítette az albumot és a három videóklipet, melyek mindegyike angol filmek eredeti hangulatát idézi. A videóklipek helyszíneiként szolgált a Brody House, a Pannonia Studio (a volt Warner Bros stúdió) és a Kincsem Palota, amely Budapest szívében éveken át adott otthont a híres Kincsem versenylónak.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.