Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

The Rocket Science: jöttek, láttak, élre törtek

Új formáció ütötte fel a fejét – The Rocket Science néven – a hazai pop-rock palettán. Ismert zenészek – Fehér Balázs a The Carbonfoolsból, valamint Fodor Máriusz és Toldi Miklós a Magashegyiből – fuzionáltak előbb hobbizenekarrá, azonban az első sikerek a szabadidős zenélésen már messze túl mutatnak.
Első szerzeményével már a zenei rádiók slágerlistáinak élére tört a hobbyzenekarként induló The Rocket Science formáció. A Help Me című dal hirtelen sikere a srácokat is meglepte, s mire felocsúdtak, azon kapták magukat, hogy – eredeti zenekarukat nem elhagyva – ebben a formációban is hosszabb távon terveznek.

 
Így idén ősszel stúdióba vonulnak, majd év végére egy lemez megjelenését is kilátásba helyezték. A zenekar olyan friss, hogy egyelőre honlapja sincs, a legfrissebb információkat a facebookon található zenekari profilból tudhatjuk meg. Az eredeti dal mellett érdemes meghallgatni azt a youtube-on terjedő videót, melyben a srácok egy budapesti parkaban, a rádiókban hallható zúzós dalt áthangszerelve, akusztikusan adják elő a “Help Me”-t.
kultura.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.