Friday, June 14, 2024
spot_img

Latest Posts

The Heartless Aisha videoklip

promo1A „The Heartless Aisha” zenekar Mezőtúri székhellyel 2012. februárjában alakult meg, de a jelenlegi felállás csak később körvonalazódott.  A banda tagjai Nagy Lallie – ének, Lipták Zoltán –  gitár/vokál, Major Zsolt – basszusgitár, Molnár Dániel – gitár, Gálik Tamás – dob. A tagok egy része korántsem ma kezdte a zenélést, korábban ismertebb, és az országot bejárt zenekarokban játszottak. Ennek minden hozadéka érződik is a THA zenéjében, a tagok részben eltérő zenei ízlésének, stílusának és habitusának egyvelege adja a banda jelenlegi hangzásvilágát. A zenekarra aggatott „post-hardcore” vagy „modern rock” címke helytálló, de nem fejezi ki valójában annak zenei sokszínűségét. A feszes gitártémákhoz és az erős ritmusszekcióhoz alapvetően dallamos ének párosul. Ugyanúgy nem idegen a zenekartól a popos könnyedség, ahogyan a súlyos gitárriffek, a hardcore-os sújtások és kiállások sem.

A zenekar eddigi munkája igen termékenynek nevezhető. A banda mára már közel egy albumnyi saját szerzeménnyel rendelkezik, melyek azonban még formálódnak a kezeik között, törekedve arra, hogy a tervek szerint a jövő évben ebből egy ütős EP-vel rukkolhassanak elő. A leendő EP a „Confused” nevet fogja viselni, s tartalmazza majd a klipes nótát, a most debütáló, „Finding Myself” című dalt is, melynek minőségéért nem is felelhetett más, mint a szakmában jól ismert Simi (Simon István) és a gyulai No Silence Sound Studio.

A THA célja természetesen, hogy minél több zeneszerető emberhez eljusson a zenéje és videója, majd koncerteken személyesen is megszólaltathassa a saját nótákat, így a banda előtt álló feladat továbbra is a dalírás, a fellépések és természetesen a „Confused” EP előkészítése.

Linkek:

http://www.facebook.com/theheartlessaisha

http://www.youtube.com/thabandofficial

http://www.twitter.com/heartlessaisha

http://theheartlessaisha.tumblr.com/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.