Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

THE EMBODIED + LAST TURNÉ 2012

emb1BACK TO METAL!
Két éve kezdödött minden.. A magyar rapmetál zenekar, mint last,
Az öt Tisza-parti srác alkotta LAST zenekar csupán másfél éve tünt fel, azonban nyugodtan mondhatjuk, hogy terveik között nem csak a hazai zeneipar meghódítása szerepel. Az amerikai Rage Against the Machine elött tisztelgö zenekarukkal már eljutottak Svédországig, most pedig saját számokkal indulnak útra..
és a svéd The embodied barátságával..
Már kétszer turnéztak együtt Magyarországon, most pedig újra eljöttek a vikingek, hogy felforgassák a metálért dobogó szíveket.
Hiszen Az igazi, szívböl és lélekböl szóló metálzene otthona minden bizonnyal észak. A The Embodied zenekar is ezt a hagyományt viszi tovább, a klasszikus heavy metál, és a pörgösebb death metál dallamos esszenciájával.
Eddigi öt éves pályafutásuk során koncerteztek már többek között az Amon Amarth-tal, az Engel-lel, Bullettel, Arch Enemy-vel, s a magyar származású dobosnak köszönhetöen, kétszer turnéztak már idehaza is. 2011 öszén pedig, a több- svéd zenei sajtóban nagy visszhangot kiváltó, igen sikeres Ep-jük után,  az elsimert AndyLa Rocqueproducerrel együttmüködve kiadták debütáló albumukat ’The Embodied’ néven, ami hamar a zenei kritikusok kedvencévé vált, és elnyerte az év egyik legjobb debütalbumának járó elismerést is Svédországban…
’Mindig is zavart mindannyiunkat, hogy a klasszikus heavy és a borzongatóbb death metal között valamiféle ür tátong… Mi ezt az ürt tervezzük kitölteni’- nyilatkozta egy interjúban AXL JANOSSY, a magyar származású dobos.

Idén szeptemberben újra összeáll a két évvel ezelötti turné csapata, a svédek vendéglátója újra a tiszakécskei last zenekar…

…hogy az ösz legemlékezetesebb éjszakáit ajándékozzák a fémzene szerelmeseinek

2012.szeptember 21. Rocktogon, Budapest

2012.szeptember 22. Rocktár, kiskunfélegyháza

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.