Thursday, July 18, 2024
spot_img

Latest Posts

The Baseballs: ütős slágerek régi-új formában

Az elmúlt két évben a német származású The Baseballs hatalmas hazai és nemzetközi sikereket ért el nagy slágerek – ahogy ők nevezik a stílusukat – voc’n’roll verziójával. Debütáló albumuk, a “Strike!” platina lett Németországban, Finnországban, Svédországban, Norvégiában, Hollandiában, Svájcban, ezüst az Egyesült Királyságban, ezen kívül magukénak tudhatnak számos slágerlistás első helyet és telt házas koncertet. Most végre itt a folytatás, a második album “String ‘n’ Stripes” címmel.
Ez év március 23-án a The Baseballs elnyerte a német Echo-díjat a “Külföldön legsikeresebb hazai előadó” kategóriában; így ez már a második Echo-díjuk, hiszen tavaly a “Legjobb új előadó” kategóriában győzedelmeskedtek.
A csapat története 2007-ben kezdődött Berlinben. Sam, Basti és Digger véletlenül futott össze egy stúdióban, és miután kiderült közös érdeklődésük, az ötvenes, hatvanas évek slágereit kezdték el átdolgozni. Hamarosan ráébredtek azonban, hogy inkább mai dalokat kellene újraértelmezni ebben a stílusban. “Strike!” című debütáló lemezük már ebben a szellemiségben készült.
Az album 2009. májusi megjelenése gyökeresen megváltoztatta a fiúk életét. Az elkövetkező 18 hónapban megállás nélkül turnéztak, megnyertek számos díjat és eladtak majd’ egymillió lemezt.
Most pedig végre elkészítették a folytatást, megérkezett a The Baseballs második albuma “Strings ‘n’ Stripes” címmel.
Ez alkalommal olyan dalokat dolgoztak fel, mint a “Hello” (Martin Solveig & Dragonette), a “California Gurls” (Katy Perry), a “Quit Playing Games With My Heart” (Backstreet Boys) vagy a “Paparazzi” (Lady Gaga). Az első klipes nótaként megjelent “Hello“-újraértelmezés máris óriási sláger!

Nézd meg a The Baseballs “Hello” című új klipjét!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.