Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Teltházzal, tizenkét ezres tömeggel nyitott a tél fesztiválja

Photo by Varga Zoran

Házibulival melegített a Scooter a Fridge Fesztiválon

Fergeteges hangulattal indult az idei Monster Energy Fridge Fesztivál. Az első napra a jegyek már csütörtök délelőtt elfogytak. A versenyzők birtokba vették Budapest legmagasabb mobil építményét, és nemcsak edzést tartottak, hanem a legjobb trükkökből is ízelítőt adtak a 12 ezres közönségnek. A Városligeti Műjégpályán hömpölygő tömeget végül a Scooter táncoltatta meg.

Megérkeztek hazánkba a világ legjobb riderei és már az első napon látványos szabadedzést tartottak a tíz emelet magas rámpán. A versenyzők elégedett voltak a pályával, amelyen a 200 tonna havat tökéletesen sikerült elegyengetni. A nagyszínpadon a Compact Disco nyitotta a programot, utánuk a Parov Stelar Band melegítette a közönséget. A bulit a Scooter járatta a csúcsra, igaz megkésve, mert a csapat tagjai a fellépés előtt még élvezték a magyar vendégszeretetet, és a riderekkel együtt egy rögtönzött házibulival melegítettek be a koncertre. A Fridge Fesztivál nyitónapjára 12 ezres tömeg látogatott ki, így már az első este kitehette a Megtelt táblát.

A négynapos rendezvényen folyamatosan nyitva tart a Bor- és a Pálinka utca, a hütték hangulatát megidéző Osztrák Falu és a Szlovák Udvar valamint a téli vásár. A szervezők gondoltak a mozgás kedvelőire is: a fesztivál ideje alatt lesz síoktatás és korisuli, ahol a kezdők is elsajátíthatják az alapokat.

További információk:
www.fridge.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.