Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Teltház lesz a Kowalsky meg a Vega lemezátadó koncertjén

 Elővételben elkelt az összes jegy a Kowalsky meg a Vega november 25-i koncertjére, ahol a rajongók először vehetik kézbe a zenekar új dupla albumát, Az évtized lemezét. A fellépésre már a helyszínen, a budapesti Barba Negra Music Clubban sem lehet belépőt venni. Akik most lemaradtak, hamarosan készülhetnek a zenekar következő nagy dobására a Művészetek Palotájában.

 A Kowalsky meg a Vega tizedik születésnapja alkalmából november 25-én jelenik meg a zenekar dupla albuma a legnagyobb slágerekkel és tíz új szerzeménnyel. Az évtized lemeze anyagát a megjelenés napján a budapesti Barba Negra Music Clubban, az Illegál Fesztiválon hallhatja először élőben a közönség, ahol a Kowalsky meg a Vega és az Ocho Macho közösen lép fel. Azok a rajongók, akik elővételben vásárolták meg a belépőjüket, a koncerten az élmény mellé ingyen kapják meg Az évtized lemezét. Ez a Kowalsky meg a Vega születésnapi meglepetése volt, ám arra ők sem számítottak, hogy a lehetőség ilyen sok embert megmozgat.

– A zenekar tíz év alatt számos teltházas bulit adott, és az elmúlt hónapokban azt is tapasztaltuk, hogy az új hangszerekkel kibővített felállást is nagyon szereti a közönségünk. A pozitív fogadtatás miatt számítottunk arra, hogy a november 25-i lemezátadó koncerten is teltház lesz, de a hatalmas érdeklődés még minket is váratlanul ért. Ez az első alkalom a Kowalsky meg a Vega életében, hogy jóval a koncert előtt, már elővételben elkelt az összes jegy, és a helyszínen már nem is lehet belépőt venni. Mi akartunk kedveskedni a rajongóinknak, de úgy tűnik, hogy az ajándékozás oda-vissza működik. Ennél szebb születésnapi meglepetést nem is kaphattunk volna, ezért nagyon köszönjük nekik! – mondta a zenekar dalszerző-frontembere, Kowa.

Azok a rajongók, akik nem jutnak be a lemezátadó koncertre, december 30-án Szombathelyen és jövő év március 15-én Debrecenben hallhatják élőben a Kowalsky meg a Vega és az Ocho Macho közös fellépését az Illegál Fesztiválon. Az igazi ínyencekre pedig egészen egyedülálló élmény vár január 26-án a budapesti Művészetek Palotájában, ahol a Kowalsky meg a Vega – története során először – vonósnégyessel és vokalistákkal lép fel.

 Bővebben:

http://www.kowa.hu/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.