Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Teltház előtt játszott a Quimby

MTI Fotó: Haáz Sándor

Teltház előtt játszott a Quimby pénteken este a Siculus Ifjúsági Házban, a koncert több órát tartott a helyi rajongók nagy örömére.
Fél kilenc előtt nem sokkal, az Álmod ébren tart című dallal megkezdődött a majdnem három órán át tartó Quimby-szeánsz. Habár a hangosítás hagyott kívánnivalót maga után, a csapat azért igencsak kitett magáért, hiszen egy átlagos klubkoncert általában másfél, jó esetben két órát szokott tartani, ez viszont még ennél is hosszabb volt.
A legújabb lemez, a Kicsi ország tizenhét dalából hatot is eljátszott a Quimby, többek között a Nem volt kulcsom, a Dr. Jekyll és Mr. Hyde, a Leszek ma én a tiéd, és az Ultravaló is hallható volt. A régebbi, klasszikusabbnak számító szerzemények közül a Ventillátor Blues, a Fekete L’amoure, az Ajjajjajj, az Autó egy szerpentinen is elhangzott, illetve még a ráadás előtt két olyan dal, amit Varga Livius énekel, a Halleluja és a Magam adom.
A Most múlik pontosan című dalt a közönségből kiszólított hölgy énekelte, óriási sikert aratva. Volt ráadás is, benne a Sehol se talállak és a Bordély Boogie: aki addig nem pörgött fel, az ezekre biztosan. A Quimby négyállomásos erdélyi turnéja a szombati nagyváradi koncerttel ért véget. A zenekar fennállásának huszadik évét november 12-én ünnepli a Budapest Sportarénában, a koncert állójegyei már elfogytak.
Katona Zoltán
uh.ro

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.