Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Tegyél fel a nagyszínpadra!

Indul a Borsodi Hegyalja Fesztivál, a Fehérvári Zenei Napok és a Szegedi Ifjúsági Napok közös versenye 3 nagyszínpados fellépésért.
Elő a hangszereket, elő a garázsból! Elérkezett az idő, amikor minden zenekar ugyanolyan eséllyel indul a nagyszínpados fesztiválfellépésért. Irány a Hegyalja, a FEZEN és a SZIN nagyszínpad és a több tízezres közönség. A „Tegyél fel a nagyszínpadra!”versenyben a hegyaljások, a FEZENesek és a SZINesek döntenek. A majdnem híres, de a legjobb bulikat toló haverzenekaroknak és azoknak a csapatoknak, akiket már játszik a rádió, de a nagyszínpadra még nem jutottak fel, egyaránt ott a helyük a Borsodi Hegyalja Fesztivál, a FEZEN és a SZIN közös versenyében, amelynek első, második és harmadik helyezettjének jutalma egyaránt egy-egy nagysznínpados fellépés. Azon a színpadon, amelyen többek közt Everlast, a Machine Head, a Kosheen, a Parov Stelar Band, az Irie Maffia és a Csík Zenekar is játszik. Zenéket elő, a „Tegyél fel a nagyszínpadra!” verseny elrajtolt!
A fesztiváltörténelem első közösségi képregényének hősei után bármelyik zenekar, DJ előtt megnyílt az út az első nagyszínpados fellépés felé. Majd’ egy hónapja már, hogy Sanyi, a bagoly és Méjhem, a nyúl bandát alapítottak, amivel be akarnak jutni a Hegy’re, a FEZENre és a SZINre – természetesen fellépéseik helyszínéül a fesztiválok nagyszínpadait nézték ki. A fesztiválfellépés felé vezető útjuk minden mozzanát a Tegyél fel a nagyszínpadra! blogon követhetik nyomon a fesztiválozók, akik nem csupán alakíthatják a sztorit, de akár bele is kerülhetnek a fesztivál-képregénybe. És mostantól itt a lehetőség, hogy a hegyaljások, a FEZENesek és a SZINesek ne csak fesztiválozóként juthassanak be a legnagyobb nyári bulikra, hanem elérjék azt, amire Sanyáék is hajtanak. Azok, akiknek a két képregényhőshöz hasonló zenei ambíciói vannak, feljuthatnak a nagyszínpadra Tokajban, Székesfehérváron vagy Szegeden – a fesztiválfellépéshez vezető út ugyanis voksokkal van kikövezve.

Csak a fesztiválozók szava számít

Június 18-tól július 10-ig bárki, akinek már van zenekara, és kész dala, indulhat a „Tegyél fel a nagyszínpadra!” versenyen. Aki tud olyan bandát, akinek jól állna a nagyszínpad, annyira jó a zenéje, hogy feltétlenül ott a helye, riassza azonnal, műfaji korlát nincs. A számokra feltöltés után a verseny végéig lehet szavazni, tehát a bandák jó, ha már most gyakorolják, hogyan szólítsák meg a rajongókat, és persze hogyan juttassák el minél több emberhez a zenéjüket. Az élen végzőket nyáron várja a három fesztivál közönsége: a legtöbb voksot gyűjtő 3 produkciónak a Borsodi Hegyalja Fesztiválon, a Fehérvári Zenei Napokon vagy a Szegedi Ifjúsági Napokon lesz fix helye a nagyszínpadon. Nevezni és szavazni a Hegyalja Fesztivál, a FEZEN és a SZIN Facebook-oldalán lehet.

Duplázzuk a tétet: idén két fesztivál is belefér

A nyertes „haverzenekarok” első nagyszínpados fellépését egyetlen igazi rajongó sem hagyhatja ki. A kezdő és haladó fesztiválozóknak az Everlast, a Stereo MCs, az Enter Shikari, a Parov Stelar Band, az Alphaville, a Biohazard, a Machine Head, a Tito & Tarantula, a Chicane, a Kosheen, a 30Y, a Copy Con, az Edda, a Quimby, valamint a többi, hazai és külföldi fellépő koncertjén is ott helyük, úgyhogy érdemes rástartolni a júniusi kedvezményekre, amelyek már csak 30-áig elérhetők. Ezen a nyáron akár két fesztivál is beleférhet, hiszen a három fesztivál által kínált kombibérletekkel két-két fesztiválra mintegy 80%-os kedvezménnyel válthatók bérletek. Az első helyszínre, a Borsodi Hegyalja fesztiválra június 30-ig még közel 20% kedvezménnyel, nappali tagozatos diákként pedig közel 30% kedvezménnyel válthatók meg a belépők. A Tisza-parti megzenésített vakációra a last minute áras a bérletek az ismert jegypénztárakban, valamint a mobillal a TIKIT rendszerében vagy online a Hegy’oldalon, azaz a www.hegyaljafesztival.hu-n válthatók. A legfrissebb infók és a Hegy’közösség pedig a Facebook-on, a Hegyalja Fesztivál Fun clubban pezseg. A FEZENre szintén június 30-ig érdemes jegyet venni, akár online vagy mobillal, a fehérvári fesztivál közösségéhez pedig FEZEN Fesztivál Facebook-oldalon lehet csatlakozni. A SZIN belépők elővételben most még szintén akciós áron kaphatók, és ezek is megválthatók online, mobillal, és az ismert jegyirodákban is.
Hegy’ Lucky 13: a te szerencseszámod, a te zenéid, a te nyaralásod.
FEZEN – itt a helyed!
Szegedi Ifjúsági Napok: a kedvenc SZINünk!

További információ és letölthető sajtófotók

www.hegyaljafesztival.hu | www.facebook.com/hegyaljafesztival |www.youtube.com/hegyaljafesztival
www.fezen.hu | www.facebook.com/FEZENFesztival | http://www.youtube.com/FezenFesztTV
www.szin.org | www.facebook.com/szin.szeged | www.youtube.com/SZIN2011

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.