Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Tavaszi Belmondo zsongás

A Belmondo száma, a Végre itt a várva várt lett a Pannónia Fesztivál hivatalos dala, ami egyébként már hallható a fesztivál hivatalos oldalán, a www.pannoniafesztival.hu-n. A régi Sziget hangulatát idéző PaFe az erős zenei felhozatal mellett már csak azért is annyira kedvelt, mert a poros fesztiválok helyett, itt zöldövezetben találja magát az ember. Ezt a jellegzetes hangulatot közvetíti a Belmondo dala, amire hamarosan klip is készül.  A videót a Pannónia által meghirdetett pályázat nyertesének forgatókönyve alapján készítik el.

Az elmúlt időszakban több elismerésben is részesült a zenekar és frontembere. Az MR2-Petőfi Rádió összeállította az utóbbi 10 év NAGYON ZENÉJÉT, és a rádió hallgatóinak szavazata alapján a Belmondo a 12. helyezést ért el a „Mikor“ dallal. Továbbá Czutor Zoli, énekes nyerte idén az Artisjus Év szövegírójának díját, valamint ő volt a a legutóbbi Dob+Basszus Cover vendége, ahol munkásságát más zenekarok feldolgozásai alapján mutatták be Lévai Balázs műsorában.

A csapatot legközelebb árpilis 30-án lehet élőben látni a Syma Csarnokban a Prognózis zenekarral. Az Esély a lángok között Alapítvány fesztiválján a többi előadó mellett a zenekar is részt vesz a most induló programban, aminek az alapját a fiatalok tűzvédelmi oktatása adja.

www.belmondo.hu

Facebook oldal, friss hírekkel, játékokkal, aktualitásokkal: http://www.facebook.com/pages/Belmondo/177191294612?ref=ts

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.