Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Tarolt az Irigy Hónaljmirigy

“Nekünk a nézők a fontosak nem a nézettségre hajtunk”
 
A közelmúltban két TV csatornán is taroltak a Mirigyek. Míg az RTL Klub-on csütörtökön Fábry vendégeiként arattak rekord nézettséget, addig szombaton a TV2-n futó Irigy Hónaljmirigy Show klasszikus nyerte a nézettségi harcot.
2009. decemberétől nem köti szerződés egyik TV csatornához sem a Mirigyes fiúkat. Így fordulhatott elő az, hogy a két rivális TV csatornán egy azon héten két különböző műsorban is láthatóak voltak.
“Örülünk, hogy a nézők nem felejtenek és teljesen mindegy, hogy hol vagyunk, ők keresnek és szeretnek minket. Nekünk az a fontos, hogy ők jól szórakozzanak. Idén már 20 éve, hogy így bulizunk mi közösen. – Mondta Uszkó László, aki még azt is elmondta, hogy éppen ezért minden felkérésnek eleget kívánnak tenni.
Hiába a 20 év, Irigy Mirigyék a mai napig nagy gonddal készítik elő produkciójukat, hogy a nézőknek és a koncertre látogató közönségnek ne okozzanak csalódást. És ebben az évben is egyedülálló ötlettel álltak elő. Ők nem a születésnapi nagykoncertjüket turnéztatják meg, mint dalaik eredeti, világhírű előadói, hanem pont fordítva. Jubileumi, egy 20 állomásos koncertsorozatot indítottak februárban, és a koncertsorozat csúcspontja lesz a december 29-i Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő Show-koncert.
 
“Nagy lendületben vagyunk és őrületes show-val készülünk. De hogy miért van a koncertsorozat a nagykoncert előtt, annak egyszerű oka van. Leteszteljük a dalokat a nézőkkel, és a legjobbak dübörögnek majd az Arénában. Hiszen egyszerűen nem tudtunk választani a 20 év terméséből, amelynek mindegyike valahol a kedvencünk. Így a közönség dönt, hogy melyek azok az eredeti előadók, akiket még ma is szeretnek. ”
Az idén 20 éves Irigy Hónaljmirigy egy születésnapi koncertjén túl, a jubileumi nagylemezét is készíti, melyen megtalálható lesz az a Negro (Bunkó) című dal, ami a Fábry-show-ban akkora sikert aratott. Az album várható megjelenési időpontja 2010. szeptembere.
IHM FÁBRY Show – Negro  Az IHM paródiája a Fábry show-ban.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.