Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

TAROL DUKAI REGINA ÉS PAPA JO KÖZÖS KLIPJE!

A VIVA zenecsatornán néhány hete látható Dukai Regina és Papa Jo nem mindennapi videoklipje. A “Te vagy az” című tempós R’n’B sláger zenei szakemberek szerint a 2010-es tavasz egyik legnagyobb favoritja lehet!
A közös munka ötlete közel egy éve fogalmazódott meg az énekesnőben és a rapperben. Regina gyakori vendége a Peaches and Cream partisorozatnak, melynek egyik hangulatfelelőse MC Papa Jo. A közös bulizások alkalmával a fiatalok hamar megtalálták a közös hangot, és kitalálták, hogy készítenek egy duettet a mindkettejük által kedvelt R’n’B stílusban.
Még 2009 áprilisában született meg a “Te vagy az” című dal, melyet a nagyérdemű a 2009-es VIVA Comet gálán hallhatott először. Ezt követően minden héten felcsendült a felvétel a PNC partikon, és hamar a közönség kedvencévé vált. A dalhoz novemberben forgattak videoklipet, méghozzá 5 millió forintos költségvetésből. Ez Magyarországon egyedülálló dolognak számít, eddig csak a VSOP-nak és Papa Jo-nak készült hasonló összegből klipje, szintén a Bedlam Records gondozásában.
A klip egyszerű és nagyszerű. Papa Jo és Regina megérkeznek a Pink! Clubba barátaik társaságában, hogy egy fergetegeset bulizzanak. Jóképű pasik, szexi lányok, remek hangulat és tökéletes zene. Akárcsak egy Peaches and Cream partin.
A közös dal egyre népszerűbb a fiatalok körében – lassan, de biztosan menetel felfelé a különböző slágerlistákon.
Töltsd le a dalt mp3-ban!
Nézd meg a “Te vagy az” videoklipjét!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L1Tbpcesb90[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.