Thursday, May 23, 2024
spot_img

Latest Posts

TAROL A DESPERADO NEMZETKÖZI ÚJDONSÁGA ÉS VIDEOKLIPJE!

A DESPERADO feat. PLAY & WIN “Inside I Want You” című vadonatúj dala rekord idő alatt a rádiók, a klubok és a közönség nagy kedvence lett a megjelenés utáni napokban, az új slágerhez készült videoklip pedig egyszerűen fantasztikus! Tömegével érkeznek az elismerő vélemények és a gratulációt kifejező levelek az együtteshez Betty, Zsolt és Zoy! legnagyobb örömére.
Az immár több mint egy évtizede töretlen sikerekkel büszkélkedő DESPERADO ezúttal az INNA produkció mögött álló román producercsapattal karöltve, a PLAY & WIN formációval közösen készítette el új dalát!

Számtalan magyar nyelvű rádiós és klubkedvenc után a DESPERADO immár a nemzetközi vizeken evezve összefogott Románia legsikeresebb producereivel, hogy közösen alkossák meg friss dalukat – pontosan abban a világszerte elismert minőségben, amelyben INNA világslágerei tündökölnek a “Hot”-tól kezdve egészen az “Amazing” vagy épp a “Sun Is Up” című aktuális szerzeményekig. A videoklipennek megfelelően szintén nemzetközi színvonalú, a világ bármely országában ugyanilyen sikeres lehet!

Betti, Zsolti és Zoy! tehát a lehető legnagyobb erőbedobással, s legfőképp egy nemzetközi produkcióval, megújult arculattal és egy abszolút garantált slágerrel folytatják magyarországi és immár európai zenei térhódításukat!

Exkluzív díjmentes dalletöltés:

Töltsd le a DESPERADO feat. PLAY & WIN “Inside I Want You” című dalát mp3-ban a Desperado hivatalos weboldaláról! Kattints ide!

Nézd meg az “Inside I Want You” videoklipjét!Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.