Wednesday, November 29, 2023
spot_img

Latest Posts

TANKCSAPDA DEBRECENTŐL LOS ANGELESIG

Mától kapható a Tankcsapda 25 éves jubileumát záró Főnix csarnokos koncert felvételének négy lemezes kiadványa. Az exkluzív csomagolású dupla DVD/dupla CD megjelenésének pillanatában sem pihen a zenekar, elérkeztek amerikai turnéjuk második feléhez, jelenleg az USA nyugati partvidékén koncerteznek.

Külföldi turnén készült a DVD-t nyitó kisfilm is, a koncertanyag rendezője Kázsmér Kálmán és vezető operatőre Farkas Csaba több országon át kísérte el a Tankokat. Forgattak például Angliában, Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban és zárásként itthon, a Magyar Honvédség szolnoki helikopter bázisán is.

Tankcsapda_promo_amerika_letoltheto_foto02A koncertet 14 kamerával vettük fel, a stáb 40 fős volt.” – avat be a részletekbe Kázsmér Kálmán rendező. „Három hónapig válogattuk le a legjobb képeket. A végső vágást, a snittláncolat kialakítását is közel három hónapon keresztül készítette Király István vágó, aki nem mellesleg a Metallica 3D-s filmjén is dolgozott. A narratívát, azaz a felvezető filmet négy európai városban forgattuk, az ejtőernyős jelenetekhez pedig jelentős segítséget kaptunk a Szolnoki Légibázis katonáitól. Igazi kaland volt nem csak a zenekarnak, hanem nekünk is, ez a filmszerű felvezetés tényleg izgalmasra sikerült. Nagyon büszke vagyok az egész koncertfilmre és hálás vagyok, hogy megcsinálhattam!”

Tankcsapda_promo_amerika_letoltheto_fotoDVD TEASER: https://www.youtube.com/watch?v=7mMBX4bQ3aw

A Főnixben közel három órán át zenélt a Tankcsapda. A dupla DVD-re és CD-re valamennyi dal felkerült, a tartalmi minőség mellett a csomagolásra és az árképzésre is alaposan odafigyelt a zenekar. A négy lemez együtt mindössze 1490 forintos áron, kizárólag MOL kutakon kerül forgalomba.

A megjelenés napját külföldön ünneplik Lukács Laciék. Jelenleg már több amerikai koncerten vannak túl, első amerikai körútjukon nyolc város klubjában láthatják őket a kinti rajongók. A turné vége igazi rock ’n’ roll lezárás lesz, november 15-én Los Angelesben a legendás Whisky a Go Go-ban állnak majd színpadra.

www.tankcsapda.com

www.facebook.com/tankcsapda

https://www.youtube.com/OfficialTankcsapda

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.