Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

SZÜNET NÉLKÜL ZENÉL A NON STOP

2010 nemcsak az X-Faktor, de a Non Stop formáció éve is volt, hiszen az eredetileg 4, majd a tehetségkutató verseny miatt később 5 tagot számláló zenekar élete fenekestül felfordult a műsornak köszönhetően. Saját tehetségük, különleges előadásmódjuk és találó dalválasztásaik ifj. Malek Miklós mentori közreműködésével kiegészülve a verseny legjobb (helyezést elért) csapatává tette őket!

A hazai zenei palettára a Non Stop tagjai egy egészen új, friss és egyszerűen addiktív stílust hoztak: acapella formáció korábban sosem tett szert ilyen országos (el)ismertségre! A fiúk sikere komoly zenei múltjukban rejlik, hiszen az öttagú formációban 4 énekes – akik korábban különféle kórusok, egyházi énekkarok tagjai voltak – biztosítja a tiszta hangokat, míg az ötödik tag élettel tölti meg a vokált, és pörgős beatbox szólóival emeli tovább a produkció fényét és különlegességét.
A csapat produkciói segítik népszerűsíteni az acapella műfajt, hiszen ez a zenei stílus minden korosztályban számtalan rajongóra talál. A Non Stop tagjai ötös formációra átírt nemzetközi slágereket adnak elő, köztük olyan népszerű és közismert előadók dalait, mint Michael Jackson vagy Lady Gaga, de repertoárjukban a rajzfilmzenék széles választéka is megtalálható – és ebben a formában nemcsak a legkisebb családtagok örömére. A formáció további különlegessége, hogy egyedi színpadi megjelenésüket és mozgásukat a legapróbb részletekig kidolgozzák, ezzel is maximális kikapcsolódási lehetőséget nyújtva a közönség tagjainak.
Július hónap igazán fontos számukra, mert az 5 fiú gőzerővel készül a vokal.total.2011 elnevezésű acapella énekversenyre, amely idén 11. alkalommal kerül megrendezésre Grazban. A verseny figyelemmel kísérhető élőben az interneten keresztül a www.vokaltotal.at weboldalon. A pop kategória fődíja 6000 euro, valamint egy kiváló minőségű AKG mikrofonszett, így a Non Stop tagjai természetes, hogy a győzelemre törekednek, és kizárólag az első hely megszerzésével lesznek elégedettek.
Kérjük, szurkoljatok velünk a Non Stop Vokál formációnak a banda hivatalos Facebook oldalán!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.