Wednesday, November 29, 2023
spot_img

Latest Posts

Születésnapi jubileumi nagykoncertre készül Malek Andrea 

Születésnapja mellett a pályán eltöltött harminc évet is ünnepli Malek Andrea énekesnő, aki ebből az alkalomból különleges jubileumi nagykoncertet ad neves előadóművészek közreműködésével március 14-én az Uránia Nemzeti Filmszínházban – hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Az est vendége lesz Szulák Andrea, Malek Miklós, Dés László, Karácsony János James, Gerendás Péter, Szakcsi Lakatos Béla és Müller Péter Sziámi. Emellett a közönség hallhatja a népdalokat különleges, dzsesszes, latinos stílusban feldolgozó Malek Andi Soulistic nevű formációt is.
Jáger Bandi zeneszerző a műsorban elmondta, hogy ez egy meglepetés koncert, amelyről nem olyan rég értesült csak az énekesnő.
A műsorban először a vendégek adnak elő egy dalt, majd duettek lesznek, utána pedig a Malek Andi Soulistic játszik a Madárka című lemez anyagából, valamint most készülő, májusban megjelenő új albumokról is hallható lesz néhány dal.
A koncerten a Malek Andi Soulistic-ban Jáger Bandi zongorán, Balogh Roland gitáron, Hárs Viktor nagybőgőn, Lakatos-Pecek András dobon, Csejtey Ákos pedig szaxofonon kíséri az énekesnőt.
Mti

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.