Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Szinglik éjszakája énekesnője látványos klipet forgatott

A napokban forgatta le hamarosan megjelenő szólólemezének első klipjét Adri, akit a Szinglik éjszakája c. film főcímzenéjének énekeseként ismerhetett meg az ország.

A kisfilm az “Eltűnnék veled” című dalra és annak angol verziójára is forgott.   A klip technikai érdekessége, hogy Magyarországon ez az első 3D-ben forgatott videóklip, ezzel a csúcstechnológiával még egyetlen előadó sem dolgozott! A klip bemutatója sem lesz mindennapi: egy budapesti moziba hívják majd meg a készítők a sajtó munkartársait, egy exkluzív premierre. A tévében pedig a lemez megjelenésével egyodőben lesz majd látható, várhatóan szeptember közepén.

Csúcs technológiához persze csúcs körítés is jár: a videóban szereplő ruhákat pl. Magyarország vezető designerei tervezték. Ezen kívül táncosok, és egy különleges motor is hozzájárulnak a látványhoz.
A dalt Pacsai Márk szerezte, de Adri maga is tevékenyen közreműködött az írásában.
A Szinglik éjszakája főcímdala egyébként 22  hete szerepel a Mahasz rádiós listáján, jelenleg a 13 . helyen. Reméljük, hogy az Eltűnnék veled is meg tudja majd ismételni ezt a sikert!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.