Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

SZIN: 37 forint egy koncert

Március 31-ig tavalyi áron vásárolhatunk bérletet a nyárzáró fesztiválra, a Szegedi Ifjúsági Napokra. A nyári szünet utolsó napsütéses hétvégéjén, a Tisza-parti buliban egy koncertet 37 forintért lehet majd megnézni.
A legek fesztiváljaként is emlegetik már a Szegedi Ifjúsági Napokat, hiszen számos tekintetben kitűnik hazai társai közül. Egyrészt a legrégebbi hazai kulturális fieszta, hiszen már elmúlt negyven éves. Másrészt a legelső olyan buli, mely a zászlajára tűzte a fenntarthatóság eszméjét, ezért elsőként a hazai palettán elnyerte a rangos, nemzetközi Greener Festival elismerést.
A nyár legutolsó fesztiválja is, tehát a legnagyobb nyárzáró is egyben. Legegyedibb is, hiszen nincs olyan fesztivál szerte a hazában, mely egyrészt folyó parton van, de emellett úszómedencék is nyújtanak felüdülést a fesztiválozásban. És minden bizonnyal a legolcsóbb bulizást is a SZIN kínálja, hiszen ha most vásárolunk rá jegyet, akkor 37 forint 18 fillérbe kerül egy koncert, mivel a bérlet most csak 11.900 Ft és mindezért 320 különböző programmal csalogat a Szegedi Ifjúsági Napok. 
A bérlet ára 11.900Ft. 2010. március 31-ig, ezt követően a rendezvény kezdetéig 14.900Ft, a helyszínen pedig 17.900Ft lesz majd a beugró a SZIN-re.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.