Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Szexi díva lett a tinisztárból!

Jövő héten debütál a zenei csatornákon Rami legújabb videoklippje, melyből kiderül, hogy a hajdani kislány szexi nővé érett. A The Fun Starts című angol nyelvű klippet Indián rendezte, de az ötletadó maga az énekesnő volt. Ő találta ki azt is, hogy néhány jelenetben szexire veszi a figurát, melyhez észbontó fehérneműket is talált.

– Nagyon szeretek Indiánékkal együtt dolgozni – árulta el Rami. – Hajnali ötkor keltem aznap, annyira izgatott voltam. A forgatás viszonylag gyorsan ment bár öt különböző ruhás jelenetünk volt, és két helyszínen is dolgoztunk. Talán meglepő lesz, hogy csak angol nyelven forgattunk, ennek az az oka, hogy szeretnék nyitni a világ felé. Nem is készült magyar szöveg a számhoz… A zenei világ is eltér attól, amit a bemutatkozó albumomon megszokhatott tőlem a közönség. Kálmán Tamás munkáját dicséri az új dal. A klipben közreműködik még az EC Dance School négy táncos lánya, illetve egy dögös modell srác, aki több nemzetközi kifutón, és magazinban is szerepelt már. Remélem, hogy sokan megszeretik majd ezt a stílust, és talán a nyár egyik nagy slágere lehet a The Fun Starts-ból. Ez az első olyan dal és videoklip ami tényleg 100 %-osan ÉN vagyok! .
Rami azt is elárulta, hogy ennél merészebb fotók egyelőre nem jelennek meg róla, így a hímnemű rajongóknak be kell érniük a klippel, hiába lesik a férfimagazinokat, ott egy ideig még nem láthatják a szexi szőke lány idomait.
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.