Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Szeretlek! – énekli Noémi Virág

Az énekesnő-dalszerző debütáló nagylemezéről már ismerhetünk néhány dalt, hiszen a rádiók és a zenecsatornák is egyaránt játszották, a közönség pedig szerette a Hiányzol, a Soha még, illetve a Melletted ébredek című felvételeit.
 
Noémi Virág éve eddig meglehetősen sűrű volt.  A munka, fellépések és klubtalálkozók mellett idén is kapott jelölést VIVA Comet díjra, nem is egyet, hanem kettőt, Legjobb női előadó és Legjobb videoklip kategóriákban.  Most pedig egy újabb kihíváson van túl, hiszen Szeretlek című dalához múlt héten egy horvát szigeten forgatták az új videót.
 
–  “A Szeretlek az egyik legszemélyesebb dalom.  Általánosságok egyáltalán nem kaptak benne helyet, a férjemmel való kapcsolatomról énekelek, és arról, hogy mennyire szeretjük egymást.  Mindennapok című albumom megjelenése előtti utolsó pillanatban döntöttem úgy, hogy a szerelmünkről is írok egy dalt, de ez bizonyult a legjobb témának, hiszen ebben a kapcsolatban élek minden nap.”  – avatott be a részletekbe Noémi Virág. 
 
Aki a dalhoz készült kisfilm történetére kíváncsi, annak még várnia kell egy kicsit.  Noémi Virág általában minden apró részletet maga talál ki, legyen szó zenei vagy képi világról, így nem meglepő, hogy a Szeretlek videó alapötlete is tőle származik.  De arra mindig nagyon vigyáz, hogy titokban maradjanak a részletek.

–  “A videóról még nem árulhatok el semmit, hiszen szeretem meglepni a közönséget. Így csak a premier alkalmával tudja meg mindenki, hogy milyen képeket is rögzítettünk.  Annyit viszont muszáj elmondanom, hogy ez a forgatás volt életem egyik legnagyobb kalandja! Horvátországban, egy kis szigeten csináltuk a felvételeket, ahova csak hajóval lehetett eljutni.  A stábbal béreltünk egy motorcsónakot, és elárulhatom, egyikünk sem úszta meg szárazon… A kész videót pár héten belül láthatja mindenki, én már nagyon izgatott vagyok!”

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.