Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Szerelmet erősít a Budapest Bár

Február 14-én szerelmes dalokkal vár mindenkit a Budapest Bár a New Orleans étteremben. A koncerten a Bár repertoárjának legszebb darabjai csendülnek fel, melyekben lesz szó szerelemről, csókról, csalódásról vagy reményről.
„A Budapest Bár által felelevenített dalok általában nem filozófiai mélységekbe szántanak, legtöbbjük szerelemről, csókokról, csalódásról, reményről, vagy egy kedves hölgy szép szeméről szól. Garantáltan nem téved az, aki a meghódítandó vagy már meghódított kedvest a Budapest Bár koncertre hívja Valentin nap alkalmából” – mondja Farkas Róbert, a Budapest Bár vezetője.
A jeles napon a New Orleans étterme – az ülőjegyet vásárlók számára –  szerelmes menüt is készít a szerelmes dalokhoz. „A koncertet úgy állítjuk össze, hogy a végére igazi táncos – pörgetős, ringatós vagy lassúzós – számokat hagyunk” – avat be a részletekbe Farkas Róbert, aki elmondta, hogy a Budapest Bár zenekar kíséretében ezúttal Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András, Szűcs Krisztián, Keleti András és Frenk lép színpadra.
kultura.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.