Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

SZEKERES ADRIEN: CSAK JÁTÉK

Varázslatos album új, saját szerzeményekkel!
Nem lenne egyszerű összeszámolni, hány jegyespár választotta esküvőjére a szinte balladai magasságokba emelkedő slágert. Hát még ha azokat a szerelmeseket is hozzászámoljuk, akik “csak úgy” közös saját nótájukként jegyzik ezt a dalt. Meg természetesen azokat a zenerajongókat, akik csak úgy egyszerűen szeretik. Az “Olyan, mint Te” című dalról van szó, amelyet immár két esztendővel ezelőtt ismerhettünk meg Szekeres Adrien azonos című albumán. A platinalemez sikere és a legtöbbet játszott rádiós sláger, számtalan felkérés és fellépés után Adrientől szép számú rajongótábora már türelmetlenül várta az új stúdióalbumot.
A művésznő természetesen az elmúlt évet sem töltötte tétlenül, hiszen amellett, hogy a popszakmában szinte egyedülálló módon példás családi életet él zeneszerző-producer férjével, Kiss Gáborral és két kislányukkal, tavaly egy gyönyörűségesen szép, ünnepi hangulatú karácsonyi albummal örvendeztette meg rajongóit és toborzott magának minden bizonnyal újabbakat is.
Ám végre itt a várva várt új Szekeres Adrien nagylemez, csupa vadonatúj dallal! A magyar poppiac utóbbi évek egyik legzajosabb és legmegérdemeltebb sikere arra ösztönözte Adrient, hogy még magasabbra tegye a lécet, még színvonalasabb, igényesebb, átgondoltabb saját dalokkal jelentkezzen. A dalokat ezúttal is az úriember jegyzi, aki feltehetőleg a legtöbbet tudja Adrien érzéseiről, gondolatairól, aki 11 éve társa jóban-rosszban, férje, Kiss Gábor. A szövegek szintén hűen tükrözik az énekesnő gondolatait, érzelmeit, hiszen nemcsak egyedi és varázslatos énekhangja predesztinálja őt az egyik legjobb magyar énekesnőnek, hanem érzékeny személyisége, előadóművészi képességei is. Dalaiban ezért különösen fontos a zene és a szöveg tökéletes összhangja.
Az albumon az Adrient igazán jellemző lírai dalok mellett természetesen dinamikusabb szerzemények is szerepelnek. A dalokban közreműködik egy 30 tagú kórus, a Jazz and More énekegyüttes, és duett nélkül sem maradunk. A partner ezúttal egy olyan fiatalember, akinek tehetségére Adrien figyelt fel, akinek mostantól menedzseri szerepkörben az útját is egyengetni szeretné majd, s akiről a jövőben még nagyon sokat fogunk hallani. Ő Nikolas, s hogy mit tud, az hamarosan kiderül.
Szekeres Adrien “Csak játék” című lemeze az idei őszi-téli szezon kiemelkedő sikere. Az album az elmúlt héten a MAHASZ Top40 albumlista 5. helyén szerepelt!
VIDEO: Az új album tv-szpotja >>
BUDAPESTI GÁLAKONCERT: 2009. december 19. – további info >>
Az albumon hallható dalok:
1. Szálljon a dal
2. Csak játék
3. Érzés a semmiből
4. Szívből adni
5. Mi kell a nőnek
6. Szív szava
7. Mi vár még ránk
8. Köszönet mindenért
9. Ölelj át
10. Az éj leszáll
——————————————————————————–

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.