Monday, July 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Szakcsi 75! Rákfogó feat. Dés László és Pocsai Kriszta @BJC

Az öt évvel ezelőtti, máig emlékezetes 70. születésnapi koncert után Szakcsi Lakatos Béla 75. születésnapját is a Budapest Jazz Clubban ünnepli. A billentyűs-géniusz legnagyobb múltú formációja ebből az alkalomból igazi zenei különlegességgel lepi meg a közönséget.
A Rákfogó zenekar Babos Gyula elvesztése után néhány hónappal megújult. A zenekar így Szakcsi mellett Kőszegi Imrével mostanra csak két alapító tagot számlál, azonban a formáció továbbra is bizonyítja, hogy a jövőben is megilleti a “legendás” jelző. A hangszerében itthon vezető szerepet betöltő trombitás, Fekete-Kovács Kornél, Orszáczky basszusgitárját bőgővel felváltó Orbán György és a legújabb tag Fenyvesi Márk gitáros együtt különleges árnyalatokkal töltik meg a zenekar megújult repertoárját.
A születésnap apropójából az ünnepelthez kedvenc énekesnője, Pocsai Kriszta és a számtalan közös lemez és szerzemény miatt a Szakcsi életműben megkerülhetetlen szerepet betöltő szaxofonos-komponista barátja, Dés László is csatlakozik.

Szakcsi Lakatos Béla is a Hungarian jazz legend, and he is preparing a very special birthday celebration.His band Rákfogó has had a great impact on the Hungarian jazz scene. The band – with a partly refreshed lineup – will be joined by Pocsai Kriszta, one of the most successful Hungarian singers, and Dés László, who has had a great effect on the country’s music
 
Szakcsi Lakatos Béla – zongora, Kőszegi Imre – dob,
Fekete-Kovács Kornél – trombita, Fenyvesi Márton – gitár, Orbán György – bőgő
vendég: Pocsai Kriszta – ének, Dés László – szaxofon
Jegyár: 3500 HUF
Dátum: 2018.07.03., kedd, 20.30

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.