Tuesday, June 25, 2024
spot_img

Latest Posts

Supernem Évzáró Fesztivál

 

December 29-én a Dürer Kertben rendhagyó módon készül búcsúztatni az évet a Supernem. Az egyébként immár hagyományosnak mondható budapesti évzáró koncertjükre ezúttal három olyan fiatal r’n’roll zenekart hívtak meg, amelyeket bátran nevezhetünk az elmúlt időszak nagy felfedezettjeinek…Supernem k

A Supernem Évzáró Fesztiválján három kiváló csapattal együtt zárja az évet a Dürer Kertben. A már külföldön is szárnyait bontogató igazi karcos garázsrock csapat a The Trousers, az idei Kimittube döntős ír-norvég-magyar trió, a bluest és a r’n’rollt ellenállhatatlan szellemességgel ötvöző Mongooz and the Magnet és a szintén pécsi, pimaszul fiatal Junkie Jack Flash, akik nemcsak meglepő kiforrottsággal, de olyan elemi erővel tolják a rockandrollt, hogy az ember a lábával dobol a plafonon.

A helyszínt sem véletlenül választották Papp Szabiék az így már igazi rockfesztivállá alakuló egész estés táncmulatságnak. Az utóbbi évek kultikus koncert helyszínévé vált Dürer Kert ugyanis az idén nyáron komoly technikai és esztétikai átalakításon esett át. Így, az erre a koncertre ismét valami meglepetéssel készülő Supernem koncertje is, a szokásos parádés szórakozás mellett, valódi hang és fényorgiát ígér. A zenekarok pedig külön megkérik a közönséget, hogy a színpadon látottakat próbálják ki otthon, járjanak koncertekre és alapítsanak rockzenekart!

Supernem Évzáró Fesztivál

  1. 12.29., kedd

Dürer Kert (Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21, 1146)

Jegyek:

11.12-11.26-áig: 1500Ft

11.27-12.22-éig: 1900Ft

12.23-ától: 2300Ft

online jegyrendelés: http://tixa.hu/supernem_evzaro_durerkert

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1516514352003586/

www.supernem.hu

www.facebook.com/supernemofficial

www.mongoozandthemagnet.com

www.facebook.com/mongoozandthemagnet

https://junkiejackflash.bandcamp.com

https://www.facebook.com/junkiejackflash/

http://thetrousersband.com/hu/

https://www.facebook.com/thetrousers

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.