Sunday, June 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Stúdióban a Stone Sour

A CSAPAT – DAVID BOTTRILL PRODUCER TÁRSASÁGÁBAN – STÚDIÓBA VONULT DES MOINES-BAN

A NEGYEDIK STÚDIÓALBUM 2012 ŐSZÉN JELENIK

(New York, NY): A Stone Sour, az aranylemezes, Grammy-jelölt rockzenekar büszkén jelenti be, hogy stúdióba vonult rögzíteni negyedik sorlemezét, mely ismét a Roadrunner Records gondozásában jelenik meg. A munkálatok a Sound Farm Studios-ban folynak Des Moines-ban, David Bottrill producer (Tool, Muse, Staind) segítségével. A megjelenés idén őszre várható, 2 évvel az  Audio Secrecy után, mely megjelenésekor hatodik helyen debütált a Billboard listáján, elsőn az amerikai  iTunes Rock Album chart-on, de Európában is szép sikereket könyvelt el.

“Ez az album egy újabb fejlődési lépcsőfok a zenekar számára” – mondta Josh Rand gitáros. – “Zeneileg mindig is arra bíztattuk egymást, hogy feszegessük a határainkat, és ez most is így volt.”  A gitáros elárult néhány részletet a szövegekről is:  – “A szövegekben egy embert követhetünk végig az életén egészen addig a pontig, amikor fontos döntést kell hoznia. Spirituális és morális hatalmi harc ez, melyben eldől, mivé válik az ember. Minden dal különböző aspektusból mutatja be a történetet, és a végén a hallgatónak kell kitalálnia, hogy végződik a történet.”

A Stone Sour eddig 3 lemezzel jelentkezett: a saját magukról elnevezett debütáló albummal, melyen a Pókember-filmzene “Bother” is megtalálható; a Billboard 4. helyén nyitó Come What(ever) May -jel, melyen a “Sillyworld”, a “Made of Scars” és a “Through Glass” című slágerek voltak; és az Audio Secrecy-vel,  ami tartalmazta az 2010-es év kedvenc mainstream rockdalát, a “Say You’ll Haunt Me”-t.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.