Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

STONE SOUR: A HOUSE OF GOLD & BONES PT. 2 ÁPRILIS 9-ÉN JELENIK MEG

SS_L9O4773_final2kicsiA HOUSE OF GOLD & BONES PT. 2 ÁPRILIS 9-ÉN JELENIK MEG

(MAGYARORSZÁGON KIADJA A MAGNEOTON/WARNER)

AZ ELSŐ KISLEMEZ, A “DO ME A FAVOR” FEBRUÁR 12-ÉTŐL HALLHATÓ

A ZENEKAR FELLÉP A 2013-AS REVOLVER MAGAZINE GOLDEN GODS AWARDS-ON; HÁROM DÍJRA VANNAK JELÖLVE

 

New York, NY (2013. február 1.) – A Grammy-jelölt rockzenekar, a Stone Sour legújabb albuma, a tavaly év végén megjelent House of Gold & Bones második része 2013. április 9-én lát napvilágot. A felvételek a Sound Farm Stúdióban készültek Des Moines mellett, a producer David Bottrill (Tool, Muse) volt – csakúgy, mint az első résznél.

Az első kislemezdal, a “Do Me A Favor” digitálisan február 12-től kapható majd. A dalhoz tartozó klipet a Revolver Magazin “A 2012-es év klipje” díját elnyert Phil Mucci rendezi, aki rendezett már korábban pl. az Opeth-nek és a Korn-nak is.

A 2013-as Revolver Magazine Golden Gods Awards-on a Stone Sour is fellép május 2-án Los Angeles-ben. Ezen kívül három díjra jelölték is őket: a “Legjobb Énekes”,  az “Év Albuma” és a “Legjobb Dobos” kategóriákban.

Taylor nemrég fellépett a Sundance Fesztiválon a “Sound City Players” formációval, mely egy Dave Grohl (Foo Fighters, ex-Nirvana) által összetrombitált alkalmi zenekar, akik Grohl saját rendezésű filmjéhez, a Sound City-hez írt kísérőzenéjét játszották lemezre. A film egy Van Nuys-i (Kalifornia) stúdió történetét meséli el, ahol olyan előadók rögzítettek dalokat, mint pl. a Fleetwood Mac, Tom Petty, Neil Young, és persze a Nirvana és a Slipknot.

A zene mellett a sosem pihenő Corey Taylor nemrégiben leplezte le közös projektjét a Dark Horse Comics-szal: a dupla album címét viselő 4 részes képregény a dalszövegekben leírt történetet meséli el, Richard P. Clark (The Incredible Hulk) és Jason Shawn Alexander (Empty Zone, Batman, Abe Sapien) illusztrációjával. Az első rész 2013. április 17-én jelenik meg.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.