Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

St. Martin megint…HÚSZ

St_Martin_megint20 front“A napokban jelenik meg legújabb albumom, melyen 10 dal szerepel. Örülök, hogy a délszláv zene temperamentumos világát a közönség elfogadta tőlem, ezért is folytattam előző lemezem hangulatát! Életem legjobb lemezének ez a párja!

Az új cd-én helyet kap a ringató, 7/8-os macedón muzsika, “Egy álarc titkos mosolya” címmel, a fűszeres alexandriai éjszakát idéző “Sivatagi tánc”, a pánsípon és furulyán megszólaltatott ” Darvaza”, mely a misztérium világát mutatja meg.

Kiemelném a “Mindörökké Ária” alkotást, melyet egy 18 fős szimfonikus zenekar kíséretében játszom vokállal. Ehhez a dalhoz igen szoros érzelmek kötnek. A stúdiófelvétel napján tudtam meg, hogy fiam Norman a drezdai Operában főszerepet fog énekelni.

Egy szülőnek nincs annál fontosabb, hogy gyermeke helyén legyen a világban, rátaláljon a boldogságra és sikerre. Ez a gyönyörű lírai dal kifejezi azt a megnyugvást, azt a nagy súlyt hordozó, de mégis könnyű lelkiállapotot, amit a drezdai Operaház nézőterén ülve éreztem, tudván azt, hogy fiam most végtelenül BOLDOG.

A címben szereplő 20-as szám nem csak az én eddig megjelent kiadványaim számát jelzi.

Az idén lesz 20 éves, a Böjte Csaba által alapított Dévai Szent Ferenc Alapítvány, valamint a Duna TV, így ebből született egy csodálatosnak ígérkező együttműködés.

Ezen az albumomon feldolgoztam Leonard Cohen “Hallelujah” című szerzeményét, melyből videoklip is készült.

A klipet Csíkdánfalván, Gyergyószárhegyen a Lázár Kastélyban, majd Tatárdombon és Csíksomlyón forgattuk. Böjte Csaba “gyermekei” tevékeny részesei voltak a munkának, hangjukat és arcukat adták a videókliphez.

Kint létünk során egy olyan világot tapasztalhattunk meg, mely talán soha nem fog megromlani! “Tiszta anyagból” készült ott ember és táj, gondolat és tett.

Szeretném felajánlani a „St.Martin megint HÚSZ” című, legújabb lemezem, 2012. december 31-ig elfogyott példányszám, rám eső részének teljes bevételét, segítségként a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak!

St. Martin

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.