Monday, December 5, 2022
spot_img

Latest Posts

Sony walkmanek a zene szerelmeseinek

F800_Black_imageMár kaphatók a boltokban a Sony legújabb hordozható audiokészülékei. A nyári walkmanmodellek trendi, praktikus és vékony kialakítással kerülnek a boltokba, így könnyedén helyet kapnak bármilyen táskában vagy farzsebben.

A Sony most megjelent walkmanjeinek általános jellemzője, hogy egyetlen feltöltés akár 36 órányi zenelejátszást tesz lehetővé. A színek és méretek széles választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb készüléket.

Még több alkalmazás

Az F800 sorozaton az Android 4.0 rendszernek köszönhetően számos népszerű szoftver -köztük térkép, e-mail – elérhető. A részletgazdag hangzásvilágról az S-Master digitális erősítő, az MX5 Clear Audio technológia és az XLoud hangrendszer gondoskodik. A sorozat tagjai WiFi és Bluetooth csatlakozási lehetőséggel, valamint 3,5 colos multi-touch kijelzővel vannak felszerelve.

Még több nyugalom

Az E570 sorozat azoknak készült, akik szeretik kizárni a külvilágot és elmerülni kedvenc dallamaikban. A modell a beépített digitális zajcsökkentőnek és a kiváló minőségű zajszűrő fülhallgatónak köszönhetően mintegy 98%-kal tompítja a környezetből érkező, zavaró hanghatásokat.

Még több szórakozás

A vékony kialakítású, színes E470 sorozat a szórakozást helyezi középpontba. A 2 colos LCD képernyő olyan extra funkciókat is támogat, mint a dalszöveg-szinkronizálás és a karaoke üzemmód.

Műszaki adatok

NWZ-F800 sorozat NWZ-E570 sorozat NWZ-E470 sorozat
Memóriaméret NWZ-F805: 16 GB NWZ-E574: 8 GB NWZ-E474: 8 GB
Tárolás
(zeneszámok mennyisége)
16 GB: 3300 dal* 8 GB: 1750 dal* 8 GB: 1750 dal*
Kijelző 8,9 cm/3.5″ Multi-touch LCD 5.1cm/2″ QVGA LCD 5.1cm/2″ QVGA LCD
Támogatott audioformátumok MP3;WMA (nem-DRM);
AAC―LC (nem-DRM);
HE-AAC; lineáris PCM; FLAC
MP3;WMA (nem-DRM);
AAC-LC (nem-DRM);
lineáris PCM
MP3;WMA (nem-DRM);
AAC-LC (nem-DRM);
lineáris PCM
Támogatott videoformátumok MPEG4; AVC (H.264/AVC); WMV9 (Non-DRM)
Teljes töltési idő (USB-n keresztül) Megközelítőleg 4 óra Megközelítőleg 3 óra Megközelítőleg 3 óra
Gyors töltés NEM NEM NEM
Üzemidő 20 óra audiolejátszás**,4,5 óra videolejátszás*** 36 óra audiolejátszás**,6 óra videólejátszás*** 37 óra audiolejátszás**,6 óra videólejátszás***
Zajszűrő NEM IGEN NEM
Bluetooth® WiFi IGEN NEM NEM
Mellékelt fejhallgató Fülbe helyezhető fülhallgató,MDR-EX0300E NC fülhallgató,MDR-NC033E , Fülbe helyezhető fülhallgató,MDR-EX083E
Választható szín fekete, fehér fekete, fehér fekete, fehér

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.