Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Sonisphere: Rammstein, Metallica, Manowar egy kupacban

Közzétették a bukaresti Sonisphere fesztivál programját és jegyárait: a június 25. és 27. között sorra kerülő rendezvényen a Rammstein, a Metallica, a Slayer, a Manowar, a Megadeth, az Anthrax, a Heaven And Hell és az Alice In Chains is fellép. A metálfesztivált a Romexpo Pavilonban szervezik meg, a jegyeket ma 14 órakor kezdték el árusítani.
A jegyek ára naponként változik: június 25-én a Manowar és a Volbeat fellépésére 127 és 371 lej (utóbbi a VIP-jegyek ára) közötti összegekért lehet belépőt váltani. Június 26-án a Metallica, a Slayer, a Megadeth, az Anthrax és a Heaven and Hell koncertjét hallgathatják meg a rajongók 196 és 371 lej közötti összegért.
Június 27-én a Rammstein, az Alice In Chains, a Stone Sour és a Mastodon lép fel – erre a napra szintén 196 és 371 lej között mozog a belépők ára. A három napos bérletek 371 (Normal Circle), 519 (Golden Circle) és 583 lejbe (VIP) kerülnek. A belépőket az Eventim hálózat árusítja, beleértve a Germanos, Vodafone, Carturesti és Humanitas üzleteket is.
A fesztiválra mintegy 45 ezer jegyet adnak el, mivel a helyszínen legtöbb 50 ezer személy fér el. A rendezvény első napjának programja még bővülhet, a második és harmadik nap fellépőinek névsora nem fog változni. (hotnews, transindex.ro)

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.