Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Snoop Dogg új neve Snoop Lion

Snoop-Dogg-LionSnoop Dogg amerikai hip-hop világsztár, aki nemrég reggae kislemezzel jelentkezett, bejelentette: ezentúl Snoop Lionként dolgozik.
Az 1971-benCalvin Broadus Jr.-ként született rapper nyilatkozatot adott ki, amelyben bejelentette, hogy legutóbbi jamaicai utazásán átkeresztelkedett Snoop Lionra helyi rasztafári szertartás keretében. Az előadóReincarnated(Reinkarnálódva) címmel dokumen-tumfilmet is forgatott a karib-tengeri szigetországban, és új, természetesen reggae albumát már Snoop Lionként jelenteti meg.
– Nem akarok Snoop Dogg lenni egy reggae-számban. El akarom temetni Snoop Doggot és Snoop Lionná kívánok válni. Ez akkor vált világossá, amikor a nyabingi papok ezt a nevet adták nekem a templomban – mondta a rapper.
Snoop esetében nem ez az első névváltoztatás, hiszen az 1990-es évek elején Snoop Doggy Doggként tűnt fel a rap és hip-hop színtéren. A Doggy később eltűnt, különböző beceneveket viszont, például a Doggfathert, előszeretettel használta.
A rapper legutóbbi kislemeze, a La La La már egy reggae szám, a Reincarnation című dokumentumfilmet a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Sziget fesztiválon augusztus 11-én, szombaton este kiemelt előadóként fellépő művész akkor melyik nevét fogja használni.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.