Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Snoop Dogg a reptéren bukott le könnyűdroggal

Snoop-Dogg_KevinWinterAz idei Sziget Fesztiválon is fellépő amerikai rappert Norvégiában kapták el úgy, hogy kábítószert birtokolt. Megúszta pénzbüntetéssel.

Snoop Dogg a Hove Fesztiválra érkezett a skandináv országba, de alig tette be a lábát Norvégiába, máris kellemetlen élmény érte: a reptéren ellenőrizték a holmijait, és 8 gramm marihuanára bukkantak nála a rendőrök. A rapper szerencséjére a norvégiai törvények nem olyan szigorúak, és 15 gramm birtoklása alatt csak pénzbüntetést írnak elő. Snoop Doggnak 12 ezer norvég koronát (valamivel több mint 400 ezer forintot) kellett fizetnie, és miután végig együttműködött a hatósággal, pár óra alatt sikerült elintéznie ezt a kellemetlen ügyet.
A rappernek nem először gyűlt meg a dolga a rendőrséggel, mégsem lett igazán óvatosabb: az elmúlt húsz évben tucatnyi alkalommal tartóztatták le könnyűdrogok birtoklása miatt, legutóbb idén év elején, Texasban találtak nála marihuanát.
A rapsztár cannabis iránti rajongása jól ismert, nemrég megjelent, Willie Nelsonnal közös, Roll Me Up című számában ünnepelte a marihuánafogyasztást.

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.