Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Smárton Trió és Harcsa Veronika: 'Do You Know?' – premier, klip, és koncertek!

smartonA Smárton trió és Harcsa Veronika útjai az elmúlt években gyakorta keresztezték egymást, hallhattuk őket többek közt az Mr2 Akusztik műsorában, és budapesti klubok színpadán. Idén nyáron készült el legújabb közös stúdió anyaguk a ‘Do You Know?’, melyhez egy videóklip is készült. A nyár végén miniturnéra indul a zenekar.
Smárton Trió zenéje a nagyvárosi lét akusztikus megfogalmazása, finom jazz keveredik dekonstruktív poppal, hippi rockkal, sok improvizációval fűszerezve, ami Harcsa Veronika énekhangjával kiegészülve egy még izgalmasabb zenei világot tár elénk. Dolgoztak már együtt ebben a felállásban a Smárton Trió 2008-as lemezén, felléptek az MR2 Akusztik rádióműsorban, emellett az ‘Utolsó Idők’ című Mátyássy Áron által rendezett film zenéjének elkészítésében szintén együttműködtek, így az évek elteltével egyre szorosabbá vált az együttműködés a trió, és Harcsa Veronika között.
Idén nyáron vonultak stúdióba ismét, aminek eredménye képpen elkészült a ‘Do You Know?‘ című számuk, és hozzá a zenekar első klipje.
>klip helye< >>> OFFICIAL VIDEO: http://youtu.be/GJKMMdIYwcI

Smárton Trió és Harcsa Veronika egy különleges miniturnéval készül megkoronázni a nyarat, melynek során élőben is megmutatja énekhangját a zenekarvezető-gitáros Sütő Márton, amit többek közt az Mr2 Petőfi rádió ‘Akusztik‘ műsorában adott koncertjük alkalmával debütált ‘Jégszív’ című átdolgozásukban is hallhattunk, és legutóbbi koncertjeiken is már együtt énekeltek Harcsa Veronikával. A koncertműsor repertoárjába becsempészték legújabb közös szerzeményeiket, valamint francia nyelvű dalokat, és sok meglepetést, aminek egyedi látásmódjuk ad különös ízt lágy pszichedéliával megfűszerezve, így minden eddiginél izgalmasabb előadásra számíthatunk a koncerteken.
Nyár végén tehát lehetőségünk lesz minderről személyesen meggyőződnünk: augusztus 30-án Nagyváradon a Moszkva Kávézóban, 31-én Szegeden a Jazz Kocsmában, és szeptember 11-én Budapesten a Szimpla Kertben láthatjuk őket élőben.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.