Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Slash sztárparádét hozott össze új lemezére

A Guns N’ Roses egykori gitárosa nyilvánosságra hozta új szólólemezének vendégszereplőit, a lista igen meggyőző, tucatnyi közreműködő zenél az albumon.
Slash már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy hamarosan megjelenő szólólemezére tucatnyi popsztárt igyekszik megnyerni közreműködőnek, és néhány név már korábban is napvilágot látott (miként az is, hogy Jack White például nem vállalta a szereplést). Most nyilvánosságra került a számlista és a közreműködők teljes névsora, amelyből kiderült, hogy Slash nem túlzott, mikor azt mondta, sztárparádét rendez az albumon.
A lemezen szerepel Fergie, Ozzy Osbourne, Chris Cornell, Andrew Stockdale (Wolfmother), Lemmy (Motörhead), Iggy Pop, Kid Rock, Dave Grohl, Steven Adler, Duff McKagan (utóbbi kettő ex-Guns N’ Roses), Adam Levine (Maroon 5), Flea (Red Hot Chili Peppers), Alice Cooper, Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls), Nick Oliveri (ex-QOTSA), a Cypress Hill, Beth Hart, Myles Kennedy és Ian Astbury (The Cult) is.
“Az elképzelés igazán egyszerű volt, ezek azok az előadók, akikkel együtt akartam dolgozni, és akikről úgy gondoltam, hogy csodálatos lenne velük kollaborálni. Nagyon örülök, hogy mindenkit sikerült megnyerni, mindannyian nagyon igyekeztek megfelelni az elvárásoknak, e mellet hihetetlenül jó buli volt ezeknek a daloknak az elkészítése” – fogalmazott Slash. 
est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.