Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

SLASH MÁSODIK SZÓLÓLEMEZE MÁJUS 21-ÉN JELENIK MEG!

SLASH— a Grammy-díjas rock gitáros és dalszerző a napokban fejezi be a munkálatokat második szólólemezén egy Los Angeles-i stúdióban. A jelenleg még cím nélküli lemez Május 21-én jelenik meg SLASH saját kiadójánál, a Dik Hayd International-nél, a Roadrunnerterjesztésében. Első szólólemeze, amely a Slash címet viselteBillboard Top 200 listáján a 3. helyen debütált 2010 márciusában. AziTunes-on 13 országban első helyre került. Nemzetközileg több, mint egy tucat vezető országban Top 5 helyet ért el, ebből pl. Japánban és Új-Zélandon is első volt.

Balról-jobbra: Todd Kearns, Myles Kennedy, SLASH és Brent Fitz.

Az új albumon SLASH a következő társakkal dolgozott: Myles Kennedy (ének), Brent Fitz (dob), Todd Kerns (basszusgitár) és Eric Valentine(producer). A dalokat SLASH és Kennedy írták, és az album készítésének teljes folyamatát kamerák is rögzítették. Ezt részleteiben hetente lehet majd látni, mától fent is van az első rész itt: http://www.youtube.com/watch?v=SIYbyb8xXTQ.

SLASH saját szavaival:

 

Mylesról, és arról, hogy az előző lemezzel ellentétben minden dalt ő énekel az új albumon:

 

“Myles énekelt két dalt az első lemezen, ez arra inspirált, hogy turnéra őt vigyem magammmal, ebből pedig az következett, hogy most már minden dalt ő énekel. Zeneisége, dalszövegei és a torka is fantaszikus.”

A többi zenésztársról:

 

“Brent az egyik legjobb dobos, akivel valaha zenéltem, erőteljes és szexis a játéka. Todd egy fantasztikusan tehetséges basszusgitáros, kreatív és gyorsan tanul. Mindemellett még énekelni is tud.”

 

Arról, hogy miben különbözik az új album az elsőtől:

 

“Myles és én írtuk az új anyagot együtt, és ez a legnagyobb különbség. Az előző lemezen csomó társam volt a dalszerzésben. Brent és Todd ritmusszekciója pedig sokkal dinamikusabb, sokkal egységesebb.”

 

Eric Valentine-ról:

 

“Eric egy nagyon tehetséges muzsikus, de ugyanolyan tehetséges hangmérnök is, így tökéletes producer. Könnyű vele dolgozni, türelmes, a munkájának él. Nagyon hasonlóak vagyunk. Bármikor felhívhatom, ha támad egy jó ötletem, vagy felmerül bennem egy kérdés. Mindig elemében van, és én ezt nagyra értékelem.”

 

Turnétervekről:

“Először rádióműsorokba megyünk Amerikában, aztán szeretnénk minél több helyre eljutni Európában. Aztán Ázsia, Ausztrália, és még idén próbálunk eljutni Dél-Afrikába is – ahova csak tudunk!”

www.slashonline.com

https://twitter.com/#!/slash

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.